ΑρχικήinetΈρχονται αυτή την εβδομάδα τα Windows 8.1 RTM για τους OEMs

Έρχονται αυτή την εβδομάδα τα Windows 8.1 RTM για τους OEMs

Windows-8-1-Build-9477Η Microsoft είχε υποσχεθεί να δώσει τα Windows 8.1 RTM στους OEMs (κατασκευαστές υπολογιστών) μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Φαίνεται ότι η εταιρεία θα κρατήσει την υπόσχεση της αφού έχει ήδη ολοκληρώσει το νέο της λειτουργικό σύστημα.

Μια δημοσίευση από το έγκυρο The Verge επιβεβαιώνει ότι τα Windows 8.1 είναι πια στην RTM με build 9600 (αριθμός κατασκευής). Η ίδια δημοσίευση αποκαλύπτει επίσης τα σχέδια της Microsoft την διάθεση του στους OEMs αυτή την εβδομάδα, πριν από τη γενική διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο.

Δυστυχώς τους συνδρομητές του MSDN και TechNet οι οποίοι ήλπιζαν να πάρουν τα Windows 8.1 RTM πριν από την δημόσια κυκλοφορία του, φαίνεται ότι η εταιρεία καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες για την πρόληψη τυχόν διαρροών, οπότε θα πρέπει να περιμένουν και αυτοί μέχρι τον Οκτώβριο.

Τα Windows 8.1 θα είναι διαθέσιμο σαν μια δωρεάν ενημέρωση από Windows Store από τις 17 Οκτωβρίου, για αυτούς που έχουν ήδη εγκαταστήσει τα Windows 8, ενώ η δημόσια κυκλοφορία του θα γίνει μία ημέρα αργότερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS