ΑρχικήinetHyetis Crossbow Ελβετική παράδοση με τεχνολογία

Hyetis Crossbow Ελβετική παράδοση με τεχνολογία

Η εταιρεία Hyetis που εδρεύει στη Γενεύη δημιούργησε ένα νέο ρολόι για τους λάτρεις της τεχνολογίας και της παράδοσης. Η Ελβετία είναι γνωστή για την στην ωρολογοποιία της και η Hyetis κατάφερε να παντρέψει τα πολλά χρόνια παράδοσης με την ψηφιακή τεχνολογία, δημιουργώντας το Crossbow.

hyetis-slydes_001

Το νέο της SmartWatch σαν μια γνήσια Swiss-made συσκευή εγγυάται πάνω απ’όλα την ακρίβεια.
Το σασί του είναι διαμέτρου 46-mm και είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο Grade 5.

hyetis-slydes_006

Τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν γυαλί από ζαφείρι στο μπροστινό μέρος, μια κυκλική στεφάνη αφής και μια υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη στη θέση του επιλογέα. Hyetis ισχυρίζεται ότι το Crossbow λειτουργεί ακόμα και σε βάθος 250 μέτρων, χάρη στην “τέλεια στεγανοποίηση.”

hyetis-slydes_005

Το Crossbow συνδέεται με smartphones που τρέχουν iOS και Android μέσω WiFi, Bluetooth και NFC. Οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου μπορούν να γίνουν μέσω ενός smartphone app και ενός προγράμματος που μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, Linux και Mac OS, και υπάρχει στην ιστοσελίδα της Hyetis.

hyetis-slydes_003

Τα παραδοσιακά κουμπιά έχουν αντικατασταθεί με περιβαλλοντικούς αισθητήρες, αλτίμετρο, φωτόμετρο, θερμόμετρο και βαρόμετρο. Το λουράκι διαθέτει εναλλάξιμους βιομετρικούς αισθητήρες για την παρακολούθηση ορισμένων δεικτών υγείας του ιδιοκτήτη.

Η τιμή είναι 1.200 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS