ΑρχικήinetLarry Ellison CEO της Oracle: η Apple ήταν καταδικασμένη μετά τον θάνατο...

Larry Ellison CEO της Oracle: η Apple ήταν καταδικασμένη μετά τον θάνατο του Steve Jobs

Ο δισεκατομμυριούχος Larry Ellison Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle δεν διστάζει να κάνει προβλέψεις για το μέλλον της Apple. Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε ότι γνώριζε ότι η Apple ήταν καταδικασμένη από τότε που ο συνιδρυτής της Steve Jobs απεβίωσε το 2011.

Larry-Ellison

Σε μια εμφάνιση του στην εκπομπή “CBS This Morning” που βγήκε στον αέρα τη Δευτέρα που μας πέρασε, ο Charlie Rose ρώτησε τον Ellison: “Λοιπόν, τι θα συμβεί στην Apple χωρίς τον Steve;”

“Λοιπόν, ήδη γνωρίζουμε”, απάντησε ο Ellison.

Charlie Rose ρωτά “Τι;”

“Είδαμε το πείραμα Θέλω να πω, πως το πείραμα έχει γίνει.». αναφέρει ο Ellison. “Είδαμε την Apple με τον Steve Jobs”  “Είδαμε και την Apple χωρίς τον Steve Jobs”.

Το μέλλον της Apple χωρίς Jobs είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα τα δύο τελευταία χρόνια. Από το 2010 και μετά η εταιρεία δεν κυκλοφόρησε ένα πραγματικά εντυπωσιακό προϊόν, πέρα από το iPad, και το iPhone της βρίσκει σοβαρό ανταγωνισμό από smartphones σαν το Galaxy, που εξακολουθεί να πουλάει.

Ο Ellison, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Jobs, δήλωσε στον Rose, “υποθέτω ότι γνωρίζουμε όλοι το: ουδής  αναντικατάστατος. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Απλά δεν το πιστεύω.”

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS