ΑρχικήinetΗ εκπληκτική ιστορία του Mike Schultz

Η εκπληκτική ιστορία του Mike Schultz

O Mike Schultz ήταν ένας αθλητής σε αγώνες snocross και motocross πριν χάσει το αριστερό του πόδι σε ένα τραγικό ατύχημα που συνέβει σε αγώνες snocross το 2008. Ωστόσο, ο Mike είχε μια έμπνευση για να βελτιώσει όχι μόνο τη ζωή του αλλά και την ζωή των άλλων που είχαν το ίδιο πρόβλημα και λατρεύουν την δράση του αθλητισμού.

schultz

Παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε πρώτο η huffingtonpost, ο Schultz περιγράφει την ιστορία του και πως γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας ενός προσθετικού άκρου που θα του επέτρεπε να συνεχίσει τους αγώνες.

“Χρησιμοποιώ ένα μικρό αμορτισέρ Fox από ποδήλατο που λειτουργεί με συμπιεσμένο αέρα, ώστε το πιέζω με το βάρος μου, αυτό συμπιέζεται αλλά ξανα ανοίγει και με ωθεί προς τα πάνω,” αναφέρει ο  Schultz.

Το προσθετικό άκρο μπορεί να σηκώσει 556 κιλά και επιτρέπει 135 μοίρες κάμψης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: τζετ σκι, ποδήλατο βουνού, motocross, snocross και πολλά άλλα extreme αθλήματα.

Ο Schultz κέρδισε πρόσφατα το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο snocross Adaptive στο Winter X Games.

 

Δείτε το βίντεο

// <![CDATA[
var src_url="https://spshared.5min.com/Scripts/PlayerSeed.js?playList=517811760&height=411&width=570&sid=577&origin=undefined&videoGroupID=151997&relatedNumOfResults=100&relatedMode=2&relatedBottomHeight=60&companionPos=&hasCompanion=false&autoStart=true&colorPallet=%23FFEB00&videoControlDisplayColor=%23191919&shuffle=0&isAP=1"; src_url += "&onVideoDataLoaded=HPTrack.Vid.DL&onTimeUpdate=HPTrack.Vid.TC"; if (typeof(commercial_video) == "object") { src_url += "&siteSection="+commercial_video.site_and_category; if (commercial_video.package) { src_url += "&sponsorship="+commercial_video.package; } } document.write('’);
// ]]>

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS