ΑρχικήinetMUZIK Τα ακουστικά για τα κοινωνικά δίκτυα

MUZIK Τα ακουστικά για τα κοινωνικά δίκτυα

Μια νέα εταιρεία με την επωνυμία MUZIK φέρνει στην αγορά μια πολύ νέα ιδέα. Η φρέσκια ιδέα είναι τα πρωτοπωριακά ακουστικά της που επιτρέπουν σε αυτούς που τα χρησιμοποιούν να μοιράζονται αυτά που ακούνε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα ακουστικά διαθέτουν τέσσερα κουμπιά αφής στο αυτί και το καθένα από τα οποία έχει μια διαφορετική λειτουργία. Πατώντας το μπροστινό τα ακουστικά θα δημοσιεύσουν το τραγούδι που ακούτε στο Facebook, το πίσω στο Twitter, το κάτω στο δίκτυο της MUZIK και το πάνω αποθηκεύει τα τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής. Ο τρόπος που χρησιμοποιούν τα ακουστικά είναι πραγματικά παρόμοιος με τον τρόπο που χρησιμοποιούν smartphones για να μοιραστούν φωτογραφίες μέσω υπηρεσιών όπως το Instagram.

2

Η συσκευή συνδέεται με ένα smartphone με Bluetooth και είναι σε θέση να παίξουν ασύρματα μουσική από υπηρεσίες όπως τη Spotify και Rdio. Το χαρακτηριστικό διαμοιρασμού αρχείων στο Facebook και το Twitter είναι κάτι που θα μπορούσε να προσελκύσει αγοραστές. Η εταιρεία ελπίζει να μετατρέψει το MUZIK σε μια νέα αυτόνομη πλατφόρμα. Οι  προγραμματιστές θα μπορούσαν να μετατρέψουν τις λειτουργίες  συνδεσιμότητας και να τις εξελίξουν.
Προς το παρών όμως τα νέα ακουστικά MUZIK θα πρέπει να είναι συνδεδεμένα με ένα smartphone για την ανταλλαγή αρχείων και πληροφοριών.

Τα ακουστικά έρχονται επίσης με ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο, το οποίο μπορεί να σταματήσει αυτόματα την μουσική, όταν ο ιδιοκτήτης των ακουστικών δεν τα φοράει.

Τα ακουστικά MUZIK θα κυκλοφορήσει το τέλος του 2013. Η τιμή δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά φήμες αναφέρουν ότι θα κοστίζουν  299 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS