ΑρχικήinetWaterBean ένα οικολογικό φίλτρο νερού

WaterBean ένα οικολογικό φίλτρο νερού

Το WaterBean είναι μια φορητή συσκευή, φίλτρου καθαρισμού. Μπορεί να μετατρέψει κάθε μπουκάλι νερού σε ένα αυτόνομο σύστημα καθαρισμού. Κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά, με το WaterBean μπορείτε απλά να ανακινήσετε το νερό και το φίλτρο με τον άνθρακα καρύδας. όχι μόνο θα προσθέσει ζωτικής σημασίας μέταλλα στο νερό της βρύσης αλλά θα αφαιρέσει και τις προσμείξεις.

Σύμφωνα με την WaterBean, η συσκευή καθαρίζει ακαθαρσίες όπως “οσμές χλωρίου, και κακή γεύση.” Το φίλτρο θα προσθέσει και ευεργετικό μαγνήσιο στο νερό σας. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μπουκάλι νερό γεγονός που εκτός από οικονομικό όφελος έχει και οικολογικό. 280 φιάλες κάθε χρόνο δεν θα οδηγηθούν σε χώρους υγειονομικής ταφής αφού δεν θα χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε.

280-bottles

Τα κάθε φίλτρο, διαρκεί μέχρι και τρεις μήνες, και περιέχει φυσικούς κόκκους ενεργού άνθρακα καρύδας και η εταιρεία αναφέρει ότι είναι απολύτως ασφαλές σε περίπτωση κατάποσης.

Οι οδηγίες χρήσεως είναι πολύ απλές. Μετά την εισαγωγή του φίλτρου ανακινείτε το μπουκάλι για περίπου πέντε δευτερόλεπτα. Όσο περισσότερο στροβιλίζεται το νερό μέσα στο μπουκάλι, τόσο καλύτερη θα είναι η γεύση του, ή τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία.

product-line

Το WaterBean είναι διαθέσιμο μέσω της Indiegogo, αφού η εταιρεία αναζητεί χρηματοδότηση 35,000 δολαρίων μέχρι τις 18 Αυγούστου για να προχωρήσει στην μαζική παραγωγή.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS