ΑρχικήinetΗ Samsung φτιάχνει την οθόνη του Retina iPad Mini

Η Samsung φτιάχνει την οθόνη του Retina iPad Mini [Φήμη]

apple-ipad-mini-retina

Αν η Apple αναβαθμίσει το iPad mini με Retina οθόνη, τότε θα χρειαστούν σίγουρα 7.9-ιντσών οθόνες, οι οποίες θα έχουν 2.048 x 1.536 ανάλυση, και σύμφωνα με μια νέα φήμη που κυκλοφόρησε σήμερα, η Apple αναγκάζεται να ζητήσει από τη Samsung να τις φτιάξει.

Σύμφωνα με αναφορά από το Κορεάτικο, ETNews, η Samsung θα προμηθεύσει τις νέες αυτές οθόνες στην Apple, καθώς και τις οθόνες για το iPad 5. Οι οθόνες για το iPad mini θα παραδοθούν στην Apple το τρίτο τρίμηνο, δηλαδή τον επόμενο μήνα, ενώ του iPad 5, το τέταρτο τρίμηνο. Και τα δυο αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά κοντά στα Χριστούγεννα.

Η αναφορά έχει κάποιο ενδιαφέρων διότι αν ισχύει, τότε η Apple θα έχει διαθέσιμα αρκετά Retina iPad mini μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ όσο άφορα τα iPad 5 μπορεί να μην έχει τόσα πολλά διαθέσιμα, αλλά η εταιρεία του Cupertino δεν αναμένει τόσο μεγάλη ζήτηση για αυτά.

Το μεγάλο ερώτημα ωστόσο είναι, γιατί η Apple κάνει τις παραγγελειες της στη Samsung, μετά από τόσες επίπονες προσπάθειες που έκανε ώστε να την απομακρύνει όσο πιο πολύ γίνεται. Προηγούμενες αναφορές ήθελαν την Apple να ξεκινάει τη παράγωγη των Retina οθονών για το iPad mini αυτό το μήνα με προμηθευτή την LG, ωστόσο η ETNews λέει ότι η Apple να γυρίσει πίσω στην Samsung διότι η LG δεν ήταν σε θέση να αντέξει τόσο μεγάλες παραγγελειες.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS