ΑρχικήinetΤέρμα οι χρεώσεις Roaming από 1η Ιουλίου του 2014

Τέρμα οι χρεώσεις Roaming από 1η Ιουλίου του 2014

enterprise-europe-networkΞεκινώντας από την 1η Ιουλίου του επόμενου έτους, οι χρήστες στις 27 χώρες που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα πρέπει πλέον να πληρώνουν τέλη περιαγωγής για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων τους σε κλήσεις, γραπτά μηνύματα, ή πρόσβαση στο Internet, όταν ταξιδεύουν σε χώρες εντός της Ευρωπαικής Κοινότητας.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να μειώσει τα έσοδα των παρόχων κατά περίπου 2%, αλλά θα πρέπει επίσης να αποδειχθεί ευεργετική για αυτούς, καθώς οι πελάτες τους αναμένεται να διατηρούν τις συμβάσεις τους, ακόμη και όταν βρίσκονται στο εξωτερικό, αναφέρει ένα πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας The Telegraph.

Η νέα απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναμένεται επίσης να διευκολύνει συγχωνεύσεις μεταξύ παρόχων ασύρματων δικτύων και να τονώσει τον ανταγωνισμό, ο οποίος θα αναγκάσει τις περισσότερες εταιρείες να προβούν σε μεγάλες επενδύσεις για την ενίσχυση των υποδομών τους.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 100 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις 27 χώρες της ΕΕ. Αυτός ο κατακερματισμός πιστεύεται ότι είναι ένα εμπόδιο για την αναβάθμιση των δικτύων και παρόμοιες επενδύσεις, αλλά η νέα απόφαση έρχεται δραστικά για να το αλλάξει όλο αυτό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS