ΑρχικήinetΗ σφαλιάρα της Apple στην TransMedia και τον CEO της Donald Leka

Η σφαλιάρα της Apple στην TransMedia και τον CEO της Donald Leka

timcook1-600x395

Ο CEO της TransMedia Donald Leka αποφάσισε δημόσια σήμερα, στην παρουσίαση μιας νέας εφαρμογής τους για το iPhone ονόματι  Glide, να μοιραστεί την άποψη του σχετικά με το κατά πόσο ενδιαφέρονται οι χρήστες για το λογισμικό των συσκευών τους.

Για να μην τα πολυλογούμε υπονόησε πως οι χρήστες δεν ενδιαφέρονται για παράδειγμα για το iOS της Apple ή για κανένα άλλο λογισμικό και συνέχισε λέγοντας πως δεν ενδιαφέρονται ούτε για το που αποθηκεύονται τα αρχεία τους ή σε τι μορφή.

“Consumers really don’t care that much what platform they are on, where their files are stored, or what the file types and file formats are,” said TransMedia Chairman and CEO, Donald Leka. “They simply want to be able to easily access and share a family photo, a letter to a friend, a favorite song or show.”

Η Apple που είναι περήφανη και έχει κάθε λόγο για να είναι για το iOS της δεν άφησε την παραπάνω δήλωση στον αέρα και μέσω του τμήματος της, Worldwide Developer Relations, απέστειλε μια δημόσια απάντηση στην TransMedia σε πολύ έντονο ύφος.

Στην απάντηση μεταξύ άλλων η Apple τονίζει:

“Πιστεύουμε ότι τα καλά δελτία τύπου για την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος η εφρμογής πρέπει να επικεντρώνονται σε αυτό το προϊόν και να μην περιέχουν γενικότητες και αναφορές σε άλλες πλατφόρμες και λογισμικά. Ο τόνος της θέσης σας και η τοποθέτηση σας είναι σε αντίθεση όχι μόνο με τα πρωτογενή μηνύματα μάρκετινγκ της εταιρείας μας, αλλά και στο σύνολο της λογικής και ύπαρξης της Apple. Έχουμε μεγάλο πάθος και αγάπη για κάθε προϊόν μας και πιστεύουμε πως οι πελάτες μας δίνουν ιδιαίτερη βάση και σημασία τόσο στο λογισμικό μας όσο και στις υπηρεσίες μας και βλέπουν κάθε δολάριο που ξοδεύουν σαν μια επένδυση προς την καλύτερη λύση για τις ανάγκες τους. Θα σας παρακαλούσαμε και θα σας προτείναμε να ανακαλέσετε τις δηλώσεις σας και να τις συμμορφώσετε με τις παραπάνω θετικές επιταγές μας”

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS