ΑρχικήinetΧρησιμοποιήστε τα Windows 8 και το KinectHealth να δημιουργήσετε το δικό σας...

Χρησιμοποιήστε τα Windows 8 και το KinectHealth να δημιουργήσετε το δικό σας γυμναστήριο

 

kinecthealth

To KinectHealth είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν εφαρμογές που έφτασαν στο κατάστημα των windows τον τελευταίο καιρό, καθώς επιτρέπει στους χρήστες των  Windows 8 να ασκηθούν και να παρακολουθήσουν την πρόοδο τους χρησιμοποιώντας την κάμερα του υπολογιστή.

Περίληψη
Εικονική γυμναστήριο με δεκάδες προπονήσεις.Ουσιαστικά, η εφαρμογή κοιτάει μέσω της κάμερας τον τρόπο που γυμνάζεστε και να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πληροφοριών, όπως θερμίδες που καίγονται και ο αριθμός των προπονήσεων που θα πρέπει να κάνετε για να  φτάσετε σε συγκεκριμένο στόχο.

“Βρείτε τη σωστή προπόνηση, παρακολουθείστε την πρόοδό σας με την κάμερα και την προπόνηση με τους φίλους σας. Θα βρείτε προθέρμανση, αρχαρίων, προχωρημένων και ασκήσεις αποθεραπείας σε αυτό το μοναδικό app που χρησιμοποιεί το webcam σας για να παρακολουθεί την ένταση της προπόνηση σας ” , αναφέρει η περιγραφή του app.

Εξίσου καλό είναι  ότι λειτουργεί σε όλα τα Windows 8 και RT και είναι εντελώς δωρεάν. Η κάμερα είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση της κίνησης. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη ιστοσελίδα  του KinectHealth στον browser σας.

Ίσως να σας χρησιμεύσει μετά τα φαγοπότια του Πάσχα και πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές στις παραλίες !!!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS