ΑρχικήinetH Amazon πλησιάζει ακόμα περισσότερο στη δημιουργία του δικού της smartphone αγοράζοντας...

H Amazon πλησιάζει ακόμα περισσότερο στη δημιουργία του δικού της smartphone αγοράζοντας την Evi, μια εφαρμογή που μοιάζει αρκετά στη Siri

evi-siri

H Siri μπορεί να μην γνώρισε τη δόξα που περίμενε η Apple ότι θα έχει με τη κυκλοφορία του iPhone 4S, ωστόσο εξακολουθεί να είναι ένα καταπληκτικό λογισμικό και οι αντίπαλοι της Apple κάνουν τα πάντα για να απατήσουν και εκείνοι ένα.

Κυκλοφορησαν ήδη αρκετες φήμες αυτο το μηνα που θελουν την Amazon να δημιουργει το δικο της smartphone, ωστοσο προσθστε ακομη μια.

Συμφωνα με το TechCrunch, ολοι οι συμβουλοι της Evi Technologies Ltd, η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή Evi, αντικαταστάθηκαν με εκπροσώπους της Amazon, τα δάνεια της εταιρείας ξεπληρώθηκαν ενώ η καινούργια Εταιρεία Γραμματείας της Evi Technologies Ltd είναι η Mitre Secretaries Ltd της Amazon.

H Εvi, όπως και η Siri, μεταφράζει τη φυσική γλώσσα των χρηστών και δίνει απαντήσεις ανάλογα με τα ερωτήματα τους, ενώ έχει και τη δυνατότητα να “μάθει” από το χρήστη ώστε να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Δημιουργήθηκε στην Αγγλία και υπάρχει τόσο για iPhone όσο και για Android.

Τόσο η Amazon όσο και η Evi αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο πάνω στην εξαγορά. Η Amazon φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το δικό της smartphone μέχρι τέλος του χρόνου οπότε η απόκτηση της Evi όλοι ξέρουμε για ποιον λόγο έγινε.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS