ΑρχικήinetPhil Schiller: Το Android είναι κατακερματισμένο και η εμπειρία που προσφέρει το...

Phil Schiller: Το Android είναι κατακερματισμένο και η εμπειρία που προσφέρει το iPhone δεν συγκρίνεται

phil-schiller-apple

Ο Phil Schiller φαίνεται πως είναι ο μόνος στην Apple που συνεχίζει να κάνει καταμέτωπο επίθεση στον πιο μισητό εχθρό της Apple και του Steve Jobs που δεν είναι άλλος από το Android.

Πρόσφατα είχε χρησιμοποιήσει το account του στο Twitter για να ενημερώσει του χιλιάδες followers του να προσέχουν το Android μιας και σαν πλατφόρμα και λογισμικό είναι πιο επικίνδυνο σε ευπάθειες κακόβουλων επιθέσεων.

Σήμερα έδωσε συνέντευξη στην Wall Street Journal και φυσικά αναφέρθηκε στο Android κάνοντας αρκετά σχόλια για το πόσο κατακερματισμένο είναι σαν λογισμικό αλλά και στο πόσο υστερεί σε σχέση με το iOS.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως όταν κάποιος αγοράζει ένα Android κινητό πρέπει να κάνει 9 το λιγότερο sign ins σε διάφορους λογαριασμούς για να αποκτήσει μια κοντινή εμπειρία που έχει ο χρήστης ενός iPhone απλά εισάγοντας τον κωδικό του apple id του. Επίσης το πως οι iOS χρήστες έχουν περισσότερα updates στις συσκευές τους και καλύτερη υποστήριξη καθώς επίσης και πως σύμφωνα με έρευνες τόσο δικές τους όσο και εξωτερικών αναλυτών υπάρχει ένας τετραπλάσιος αριθμός χρηστών Android που μεταπηδά και έρχεται στο iOS το τελευταίο τετράμηνο.

“When you take an Android device out of the box, you have to sign up to nine accounts with different vendors to get the experience iOS comes with,” he said. “They don’t work seamlessly together.”

”Apple’s own research shows that four times as many iPhone users switched from Android than to Android during the fourth quarter,”

“Android is often given a free replacement for a feature phone and the experience isn’t as good as an iPhone,”

Σίγουρα τα σχόλια του κάθε άλλο παρά τυχαία είναι ειδικά μιας και είμαστε προ των πυλών της παρουσίασης του νέου Samsung Galaxy S4 από την Samsung αλλά σίγουρα είναι πέρα για πέρα εύστοχα και είναι ευχάριστο το λιγότερο να έχουμε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Apple να την λέει στο Android με επιχειρήματα που δύσκολα κάποιος μπορεί να αντικρούσει.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS