ΑρχικήinetΚαλλιτέχνης ζωγραφίζει απίστευτα πορτρέτα σε iDevices (Video)

Καλλιτέχνης ζωγραφίζει απίστευτα πορτρέτα σε iDevices (Video)

painter

Κάποιοι άνθρωποι έχουν αυτό που λέμε «καλλιτεχνική φλέβα». Δεν είμαι ένας από αυτούς… Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι άνισες γραμμές και κυματιστές καμπύλες στο Draw Something. Αν είσαι κι εσύ σαν εμένα, τότε δεν μπορείς παρά να ζηλέψεις τα ψηφιακά έργα του Seikou Yamaoka.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που έχει ως εργαλεία μόνο τις φορητές συσκευές iOS της Apple, τη mobile εφαρμογή Art Studio, και… τα δάχτυλα του (ούτε καν capacitive stylus). Η συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκεται στο App Store, με κόστος 2.7 ευρώ για το iPhone / iPod Touch και 4.5 ευρώ για το iPad. Από το 2010 μέχρι σήμερα, έχει φτιάξει αρκετά πορτρέτα, μεταξύ αυτών και του ίδιου του Steve Jobs!

Περίμενε όμως. Πιο εντυπωσιακά από τους έτσι κι αλλιώς εκπληκτικούς, ψηφιακούς πίνακες, είναι τα time-lapse videos που έχει δημιουργήσει (22 μέχρι σήμερα). Σε καθένα από αυτά, δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού για κάθε πορτρέτο, από το απόλυτο κενό, μέχρι το τελικό έργο. Ο εν λόγω κύριος έχει και fan page στο Facebook, από όπου μπορείς να ενημερώνεσαι για όλα τα έργα του.

Δημήτριος Γεωργουλάς

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS