ΑρχικήsecurityΟι Anonymous με νέα επιχείρηση εναντίον της HSBC #OpHSBC

Οι Anonymous με νέα επιχείρηση εναντίον της HSBC #OpHSBC

Οι Anonymous έχουν ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση που στρέφεται στην γνωστή τράπεζα HSBC. Η επιχείρηση ονομάζεται  #OpHSBC  και στο μήνυμα τους αναφέρουν:

Η HSBC κρίθηκε ένοχος για το ξέπλυμα δισεκατομμυρίων δολαρίων από τα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, Κολομβία, και άλλων χωρών.

Αυτό σημαίνει ότι συνέβαλε στις δολοφονίες χιλιάδων στον συνεχή πόλεμο που συμβαίνει την τελευταία δεκαετία.

Ούτε ένα μέλος της τράπεζας δεν διώκεται από τον Νόμο “επειδή το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα χάσει την αξιοπιστία του”. Η επίλυση του θέματος έγινε απλά με 1,9 δισ. δολάρια, που σημαίνει 5 εβδομάδες δουλειάς από την τράπεζα.

Το καλύτερο μέρος είναι εντελώς εξωφρενικό: τα μέλη της Τράπεζας που συμμετείχαν δεν διώκονται, αλλά θα λάβουν μπόνους για αυτά που έκαναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

anonymous hsbc

 

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα είναι ελεύθεροι και θα κρατήσουν τις θέσεις εργασίας τους αλλά θα λάβουν και ένα μέρος των χρημάτων που αποκτήθηκαν από την χρηματοδότηση των καρτέλ.

Η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει.

Η χρηματοδότηση του θάνατου σε όλο τον κόσμο, πρέπει να σταματήσει.

Καλούμε τους συναδέλφους και  αδελφούς μας να θέσουν τέλος στις ενέργειες της ομάδας του θανάτου που κρύβεται πίσω από ένα γραφείο χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

Η HSBC θα είναι το παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

We are Anonymous.
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect us.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS