Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Hacker κατάφερε να παραβιάσει emails της οικογένειας Bush

Ένας hacker με το online ψευδώνυμο Guccifer κατάφερε να παραβιάσει τουλάχιστον έξι λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκουν στην οικογένεια Bush αλλά φίλων της οικογένειας. Πολλές εικόνες και ιδιωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων και μηνυμάτων μεταξύ των δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Smoking Gun, ο Guccifer έχει καταφέρει να παραβιάσει τους λογαριασμούς email που ανήκουν στην αδελφή του George W. Bush, George H.W Bush, της συζύγου του πρώην προέδρου Barbara Bush, καθώς και από ένα ζευγάρι φίλων τους, συμπεριλαμβανομένου και του αθλητικού δημοσιογράφου του CBS Jim Nantz.

bush

Οι πληροφορίες που περιέχονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – που χρονολογούνται μεταξύ του 2009 και του 2012 – περιλαμβάνουν διευθύνσεις κατοικίας, αριθμούς τηλεφώνων, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και άλλες προσωπικές πληροφορίες, όπως τον τετραψήφιο κωδικό που απαιτείται για να περάσουν από μια πύλη ασφαλείας.

Ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνει ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο George HW Μπους εισήχθη στο νοσοκομείο, η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που το προσωπικό του έχει ήδη προγραμματίσει την κηδεία.

Ένα άλλο email που διέρρευσε από την ίδια περίοδο είναι ένα ευχητήριο σημείωμα για επάνοδο της υγείας του από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Οι φωτογραφίες που έπεσαν στα χέρια του hacker περιλαμβάνουν έργα ζωγραφικής του George W. Bush, καθώς και μια φωτογραφία του George HW Bush ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο hacker δήλωσε στην Smoking Gun ότι παραβίασε εκατοντάδες λογαριασμούς στο παρελθόν και γνωρίζει ότι το FBI τον κυνηγάει αρκετό καιρό τώρα.

Φωτογραφίες και αποσπάσματα από την ιδιωτική αλληλογραφία της οικογένειας Bush είναι διαθέσιμα στην Smoking Gun.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *