ΑρχικήinetH Amazon επιτίθεται στην τιμή του iPad με την καινούργια της διαφήμιση...

H Amazon επιτίθεται στην τιμή του iPad με την καινούργια της διαφήμιση για το Kindle Fire HD [Video]

amazon-ad-ipad

Η Amazon υπερηφανεύεται για τις χαμηλές της τιμές στα Android tablet και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Και όταν λέμε κάθε ευκαιρία, εννοούμε ακόμα και αν χρειαστεί να επιτεθεί στην τιμή της συσκευής που έχει κάποιος ανταγωνιστής της, όπως το iPad της Apple.

Εστιάζοντας την προσοχή της στις υψηλής ανάλυσης οθόνες που έχουν τα δυο tablet, η Amazon λέει ότι δεν μπορείτε να βρείτε διαφορά μεταξύ τους, μέχρι να φτάσει η ώρα της τιμής.

Το iPad με 9.7″ οθόνη, έχει ανάλυση 2048×1536 και 264 ppi (pixel-per-inch), ενώ ο αντίπαλος του το Kindle Fire, έχει εξίσου καλή οθόνη με ανάλυση 1920×1200 και 254 ppi.

Συμφωνά με την Amazon, και οι δυο συσκευές έχουν εντυπωσιακό HD και δεν θα μπορέσει κάποιος να βρει διαφορές μεταξύ τους. Ωστόσο, η εταιρεία επιμένει ότι το πορτοφόλι σας, σίγουρα θα βρει διάφορα, και αυτή αφορά τη τιμή, με το Kindle Fire να κοστίζει 299 δολάρια ενώ το iPad 499.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Amazon επιτίθεται στην τιμή ενός προϊόντος της Apple. Τον περασμένο Οκτώβριο, μετά την ανακοίνωση του iPad mini, η Amazon ανέβασε στο site της μια τεράστια διαφήμιση η οποία προσπαθούσε να πείσει τους καταναλωτές ότι το Kindle Fire προσφέρει περισσότερα κοστίζοντας λιγότερα.

Λίγες ήμερες μετά, η διαφήμιση αποσύρθηκε.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS