ΑρχικήinetSteven Sinofsky παρουσίασε το δικό του blog μετά την απομάκρυνση του από...

Steven Sinofsky παρουσίασε το δικό του blog μετά την απομάκρυνση του από την Microsoft

Steven Sinofsky

Ο Steven Sinofsky δεν είναι πια στην ομάδα ανάπτυξης των Windows της Microsoft, αλλά αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι προτίθεται να σταματήσει να υπάρχει στο internet. Έγινε διάσημος για το έργο του με τα Windows 7 και τα Windows 8, καθώς και την συνεισφορά του στην ανάπτυξη του tablet της Microsoft. Ο Sinofsky όμως φάνηκε να χωρίζει με την Microsoft απότομα μετά την κυκλοφορία του τελευταίου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας.

Η αναχώρηση φημολογήθηκε ότι δεν ήταν εθελοντική.

Η έξοδος του από τη Microsoft φημολογείται ότι έγινε για δύο βασικούς λόγους: την αδυναμία να είναι ένας ομαδικός παίκτης – με την έννοια της Microsoft – και τις συγκρούσεις που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Steve Ballmer της για τις αποφάσεις των προϊόντων, αναφέρει το TNW.

Σήμερα, ο Sinofsky ανακοίνωσε ένα νέο blog. Το Learning by Shipping, θα παρέχει μια πλατφόρμα για να συνεχίσει το γράψιμο του πάνω στην ανάπτυξη προϊόντων.

Η περιγραφή που δίνει για την νέα του ιστοσελίδα αναφέρει:

“Η εστίαση σε αυτό το blog δεν θα είναι για λεπτομέρειες του παρελθόντος όσον αφορά τη Microsoft, φυσικά. Ορισμένα θέματα μπορεί να προέλθουν από τα τρέχοντα γεγονότα ως βάση της γενικότερων θέσεων. Σε προηγούμενα blogs, πλέον όλα τα θέματα προέκυπταν μέσα από τις αλληλεπιδράσεις των μελών της ομάδας. Σε αυτό το νέο blog, είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να υπάρξει ένας πλούσιος διάλογος σχετικά με το «πώς» και «γιατί» όσον αφορά την δημιουργία νέων προϊόντων που θα χρησιμεύουν ως εφαλτήριο για τις δημοσιεύσεις.

Ο Steven προτίθεται επίσης να διδάξει στο Harvard Business School, σαν συγγραφέας του βιβλίου, “Μια στρατηγική:. Οργάνωσης, Προγραμματισμού, και των Αποφάσεων” (“One Strategy: Organization, Planning, and Decision Making.”).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS