ΑρχικήbusinessΈνα ακόμα περιστατικό με iPhone 7 που εκρήγνυται

Ένα ακόμα περιστατικό με iPhone 7 που εκρήγνυται

iPhone-7-plus-battery-explosion-2

Οι καταναλωτές ανησυχούν ότι θα μπορούσε να είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα

Πρόσφατα, ένας χρήστης Reddit είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο εικόνες από το iPhone 7 του ,το οποίο φέρεται να πήρε φωτιά ενώ ήταν ακόμα μέσα στη συσκευασία του, ενώ είχε σταλεί σε αυτόν. Αν και η ακριβής αιτία του συμβάντος δεν έγινε γνωστή, ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί κάποια στιγμή μεταξύ της μεταφοράς του από το εργοστάσιο στον ίδιο.

Τώρα, ένα δεύτερο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ένα iPhone 7 κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά αυτή τη φορά το smartphone δεν πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το MyDrivers, φαίνεται σαφώς ένα iPhone 7 με μια ελαττωματική μπαταρία. Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά, φαίνεται ότι η μπαταρία είναι απλά “φουσκωμένη”, που πιθανόν να οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες όπως η θερμότητα ή ίσως μια σταγόνα υγρού που μπορεί να έσπρωξε την οθόνη έξω από το πίσω κάλυμμα, παρά τα αδιάβροχα φίλτρα που χρησιμοποιούνται από την Apple.

Λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο, η Apple κατά πάσα πιθανότητα θα εξετάσει προσεκτικά αυτές τις κατεστραμμένες μονάδες, καθώς οι φουσκωμένες μπαταρίες δεν είναι κάτι καινούριο για τον γίγαντα του Cupertino. Στο παρελθόν, παρόμοια προβλήματα έχουν επίσης προκύψει σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα iPhone που παρουσίασαν μικρές διογκώσεις σε ορισμένα τμήματα της οθόνης λόγω της μπαταρίας που φούσκωσε, από άγνωστη αιτία.

Η Apple αναμένεται να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για το θέμα ή να δώσει μια επιβεβαίωση ότι έχει αρχίσει να ερευνά την ελαττωματική συσκευή. Ωστόσο, η εταιρεία σίγουρα θα δώσει μεγάλη προσοχή στο θέμα, καθώς περισσότεροι αγοραστές είναι τώρα ανησυχούν ότι θα μπορούσε να είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS