ΑρχικήHow ToΧρησιμοποιήστε το Training for Google Apps ως προσωπικό tech support

Χρησιμοποιήστε το Training for Google Apps ως προσωπικό tech support

Οι υπηρεσίες της Google από το Gmail μέχρι το Drive είναι γεμάτες με μια μεγάλη γκάμα εκπληκτικών χαρακτηριστικών. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τα βασικά, όπως η αποστολή e-mail, η μορφοποίηση ενός αρχείου επεξεργασίας κειμένου και η επεξεργασία κελιών σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Αλλά μερικές φορές ακόμη και οι μεγαλύτεροι φανς των υπηρεσιών της Gοogle χρειάζονται μια μικρή βοήθεια.

Χρησιμοποιήσετε το Training for Google Apps προς όφελός σας!

Κάπου εδώ μπαίνει λοιπόν μία εύχρηστη Chrome επέκταση από τη Gοogle, με το όνομα Training for Google Apps. Ένα αποτέλεσμα της Gοogle αγοράς της επιχειρηματικής εταιρείας κατάρτισης Synergyse τον Μάιο, ήταν το Training for Goοgle Apps να προσθέτει ένα διαδραστικό, βήμα-προς-βήμα οδηγό για κάθε υπηρεσία της Google. Η επέκταση θα σας καθοδηγήσει στο πώς να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη των χαρακτηριστικών από τη σύνθεση ενός email στο Gmail μέχρι τη χρήση των Gοogle Forms.

trainingforg%ce%bfogleappsΤο Training for Goοgle Apps είναι αρκετά απλό στη χρήση. Κατ’ αρχάς, κατεβάστε και εγκαταστήστε το από το Chrome Web Store. Στη συνέχεια, απλώς ανοίξτε μια υπηρεσία της Gοogle, όπως το Gmail, το Drive ή το Google+. Στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης θα δείτε ένα έντονα χρωματισμένο κύκλο με ένα ερωτηματικό –το εικονίδιο του Training for Gοogle Apps. Κάντε κλικ σε αυτό τον κύκλο και δείτε έναν βοηθητικό κατάλογο για ό,Training for Gοogle Appsτι χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή.

Ας πούμε, για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο Goοgle spreadsheet και θέλετε να μάθετε για τα pivot table reports. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στον κύκλο, ψάξτε για pivot table στο πάνω μέρος και επιλέξτε το αποτέλεσμά σας.

pivottable

Ένα αρχείο ήχου θα ξεκινήσει να σας καθοδηγεί μέσα από ένα διαδραστικό tutorial για να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το pivot table reports χαρακτηριστικό.

Μην χάνετε ούτε λεπτό αυτής της εξαιρετικής εμπειρίας που προσφέρει το Training for Google Apps!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS