ΑρχικήHow ToΗ Google λανσάρει το Google Station για γρήγορο, δωρεάν Wi-Fi παντού

Η Google λανσάρει το Google Station για γρήγορο, δωρεάν Wi-Fi παντού

maxresdefault-Wi-Fi

Η Google επιθυμεί κάθε δημόσιος χώρος στον πλανήτη να έχει γρήγορη υπηρεσία Wi-Fi.

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την κίνηση της Google να ξεκινήσει τη σύνδεση των σιδηροδρομικών σταθμών στην Ινδία, με δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi, η εταιρεία εισήγαγε ένα παρόμοιο πρόγραμμα για να φέρει γρήγορη εξυπηρέτηση Wi-Fi σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία σχεδιάζει να φέρει γρήγορη εξυπηρέτηση Wi-Fi σε καφετέριες, εμπορικά κέντρα και σε όλα τα άλλα μέρη, με μια νέα πρωτοβουλία την οποία αποκαλεί Google Station.

Κατά τη δεύτερη δόση της εταιρείας Google, στην εκδήλωση της Ινδίας στο Νέο Δελχί σήμερα, ο Caesar Sengupta, VP του επόμενου σχεδίου δισεκατομμυρίων της Google δήλωσε ότι η εταιρεία ανοίγει την πλατφόρμα σε κάθε άτομο που έχει μια καλή σύνδεση στο internet.

Η έμπνευση για το Google Station προήλθε από την επιτυχία της εταιρικής συνεργασίας της Google με το Σιδηροδρομικό σύστημα της Ινδίας, για να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Wi-Fi στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ινδίας. Επί του παρόντος, η Google ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία είναι ζωντανή σε 52 σταθμούς και πάνω από 3,5 εκατομμύρια χρήστες τη χρησιμοποιούν κάθε μήνα. Η Google εκτιμά επίσης ότι 15.000 Ινδοί έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi κάθε μέρα.

Στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία καλεί τους πολίτες να συνδεθούν με την εταιρεία και να συζητήσουν πώς μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να φέρουν το internet σε περισσότερους ανθρώπους. Έχει επίσης σχεδιάσει να προσφέρει χρηματικά οφέλη στους εταίρους της, πρόσθεσε η Sengupta.

“Θα πρέπει να συνεργάζεται με μεγάλους χώρους και οργανισμούς, φορείς εκμετάλλευσης δικτύων, πάροχους ινών, ολοκληρωτές συστημάτων και εταιρείες υποδομής,” η εταιρεία περιγράφει στην ιστοσελίδα της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS