ΑρχικήinetΠαπούτσια χωρίς κορδόνια χρησιμοποιούν τεχνολογία BMW

Παπούτσια χωρίς κορδόνια χρησιμοποιούν τεχνολογία BMW

bmw-just-designed-laceless-running-shoes-that-use-car-technology-min-παπούτσια

Η BMW σχεδιάζει παπούτσια για τρέξιμο χωρίς κορδόνια, που χρησιμοποιούν την τεχνολογία των αυτοκινήτων της.

Μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κλάδο κατασκευάζονται από την BMW. Αυτή τη φορά, η Designworks, μια εταιρεία του ομίλου BMW, ένωσε τις δυνάμεις της με την Puma για να καταλήξουν σε ένα εφευρετικό παπούτσι που ονομάζεται X-Cat DISC.

«Η προσέγγιση ήταν να εξετάσουμε κάθε πτυχή της κατασκευής ενός παπουτσιού και να προσπαθήσουμε να του αλλάξουμε την εικόνα. Ελευθερώνοντας τον εαυτό σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας που είναι τώρα εδώ, μπορεί να είναι μια ευχάριστη και αποδοτική άσκηση, η οποία συνήθως επιταχύνει επίσης την αλλαγή», λέει ο Adrian van Hooydonk, Ανώτερος Αντιπρόεδρος στη BMW Group Design.

Η BMW Group Design έχει εισαγάγει την BMW GINA Light Visionary Model – ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο με ένα ενιαίο ύφασμα στο εξωτερικό κέλυφος κατά το έτος 2008, το οποίο αποτελείται από ένα εύκαμπτο υλικό που απλώνεται πάνω σε μία κινητή υποδομή όπου οι λειτουργίες του ενεργοποιούνται μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται.

Βασισμένο στο ίδιο κόνσεπτ, το Χ-Cat DISC έχει ένα εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από εύκαμπτο, εργονομικό και ελαφρύ υλικό, που ονομάζεται GINA, το οποίο μπορεί να τυλιχθεί άνετα γύρω από τα πόδια. Το αρχικό υλικό της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει εκ νέου ανασχεδιαστεί για να διασφαλιστεί ότι αναπνέει και είναι ανθεκτικό, για να ταιριάζει στις ανάγκες του παπουτσιού. Αυτά τα παπούτσια δεν έχουν κορδόνια. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιούν περιστρεφόμενους δίσκους που τραβούν εσωτερικά καλώδια για να κλείσουν και να ανοίξουν τα παπούτσια. Εμπνευσμένο από διασυνδεδεμένα γρανάζια, ο μοναδικός σχεδιασμός της σόλας παρέχει μηχανική ευελιξία και αλληλένδετη σταθερότητα.

Τα X-Cat DISC είναι διαθέσιμα στην τιμή των $ 135 και πωλούνται από την Puma.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS