ΑρχικήinetΚι άλλα κακά νέα για τους χρήστες των Windows Phones!

Κι άλλα κακά νέα για τους χρήστες των Windows Phones!

H Domino’s, η οποία είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες αλυσίδες πίτσας και εστιατορίων στον κόσμο, αφαιρεί τη βρετανική έκδοση της εφαρμογής της από το store, χωρίς να έχει άλλα σχέδια να φτιάξει κάτι άλλο για τα Windοws 10 ή τα Windows 10 Mobile.

Ακόμη δεν είναι σαφές εάν και οι άλλες τοπικές εκδόσεις του app θα αφαιρεθούν -είναι όμως πολύ πιθανόν, καθώς φαίνεται ότι η Domino’s θέλει να αποχωρήσει από την πλατφόρμα εντελώς.

Κι άλλα κακά νέα για τους χρήστες των Windows Phones!
Δυστυχώς, η Domino’s είναι απίθανο να είναι το τελευταίο όνομα που εγκαταλείπει τα Windοws Phone.

Σε e-mail που υποβλήθηκαν στους εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής του Domino στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, η εταιρεία ενημερώνει για την απόφαση της, αλλά δεν εξηγεί το γιατί.

Το πιθανότερο είναι ότι η Domino’s εγκαταλείπει το Windows Phone για τον ίδιο λόγο όπως και όλοι οι άλλοι: η μείωση του μεριδίου αγοράς είναι ζωντανή απόδειξη ότι η επένδυση σε μια εφαρμογή για τις φορητές συσκευές των Windοws δεν θα μπορούσε να έχει νόημα, όσον αφορά το κόστος.

Η Domino’s δεν είναι η μόνη εταιρεία που έχει αφήσει το store τους τελευταίους μήνες. Η Amazon και το PayPal αφαίρεσαν τις εφαρμογές τους από το Windows Phone πρόσφατα και συνέστησαν στους χρήστες τους να χρησιμοποιούν την web-based έκδοση αν θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους. Το ίδιο πράγμα μπορεί να γίνει στην περίπτωση της Domino’s, αν και όλοι γνωρίζουμε ότι μια εφαρμογή είναι πιο βολική και πιο εύχρηστη.

Δυστυχώς, η Domino’s είναι απίθανο να είναι το τελευταίο όνομα που εγκαταλείπει τα Windοws Phone.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS