ΑρχικήinetΗ Visa ανοίγει την πλατφόρμα της σε προγραμματιστές!

Η Visa ανοίγει την πλατφόρμα της σε προγραμματιστές!

Πριν λίγες μέρες η Visa έβγαλε ένα δελτίο τύπου στο οποίο ανακοίνωνε κάτι πραγματικά σημαντικό! Το μεγαλύτερο σύστημα πληρωμών στον κόσμο ανοίγει τις πόρτες του στους προγραμματιστές!

visa-logo

Μπορεί να μην σας ακούγεται πολύ σημαντικό αλλά είναι πραγματικά σημαντικό νέο! Οι άνθρωποι καθημερινά ξοδεύουν ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό χρημάτων και όλο και πιο πολλοί προτιμούν τις κάρτες από τα μετρητά. Οι εταιρίες θέλουν κι αυτές να συμμετάσχουν κι αυτές στη διαδικασία πληρωμών πιστεύοντας ότι θα κερδίζουν ένα ποσοστό από όλες αυτές τις πληρωμές.

https://www.secnews.gr/97542/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AE/Πλαστικό χρήμα: Το μαγικό software & τα ‘πάρτι’ φοροδιαφυγής

Γι’ αυτό και υπηρεσίες όπως το Apple Pay, Samsung Pay, Stripe, και η DOA CurrentC αναπτύσσονται και γιατί η Visa, που είναι προς το παρόν το μεγαλύτερο όνομα στις πληρωμές αυτή τη στιγμή έχει φοβηθεί. Σίγουρα το Apple Pay και το Samsung Pay χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες αλλά αν οι άνθρωποι συνηθίσουν να πληρώνουν μέσω του κινητού τους δεν θα είναι δύσκολο να σταματήσουν τη χρήση Visa και η Apple πχ να αρχίσει να εργάζεται απευθείας με τις τράπεζες!

Κι έτσι η Visa για να αποφύγει αυτό ανοίγει το σύστημα της σε τρίτους προγραμματιστές. Αρχικά η Visa είχε APIs για να αποκτήσει πρόσβαση σε 150 διαφορετικά συστήματα, από απλά πράγματα όπως το Visa Checkout και το Visa Direct μέχρι πράγματα όπως τοποθεσία της Visa, συνάλλαγμα και υπηρεσίες tokenization.

Η εταιρία τώρα ανακοινώνει την κυκλοφορία του Visa Developer. Αν έχετε μια εταιρία που θέλετε να πουλήσετε προϊόντα, μπορείτε να τα συνδέσετε με το  back end της Visa!

Η εταιρία ελπίζει ότι αν κάνει εύκολο στους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της, θα επιλέξουν τη Visa οι χρήστες και δεν θα χρησιμοποιήσουν Stripe ή Apple Pay για online πληρωμές ή μεταφορά χρημάτων.

Είναι έξυπνη κίνηση και σίγουρα θα λειτουργήσει! Αν σχεδιάζεις μια εφαρμογή κι έχεις την επιλογή να ενσωματώσεις ή Apple Pay ή Visa Checkout για να κάνεις τις πληρωμές σου θα επιλέξεις την πιο εύκολη υπηρεσία και αυτή που οι πελάτες σου είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν. Δεν έχουν όλοι iPhone αλλά πλέον οι περισσότεροι στο Δυτικό κόσμο έχει Visa.

https://www.secnews.gr/99801/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%89/Επικίνδυνα τα συστήματα πληρωμής με πιστωτική κάρτα στην Ευρώπη!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS