ΑρχικήHow ToΗ Samsung προσάρμοσε το Good Lock app για το Note 7

Η Samsung προσάρμοσε το Good Lock app για το Note 7

unnamed (3)-app

Δεν ήταν πολύς καιρός από τότε που η Samsung έφτιαξε το τελευταίο της smartphone, το Galaxy Note 7 και η εταιρεία ήδη εργάζεται για προσαρμόσει τα Galaxy Apps για την νέα “ναυαρχίδα” τους. Ως εκ τούτου, το Good Lock app έρχεται τώρα με την υποστήριξη σαρωτή ίριδας για το Note 7.

Η Samsung έχει ήδη ενημερώσει το Good Lock app της στην έκδοση 24.0.12 και η νέα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη στο Galaxy Apps Store. Η ενημέρωση κάνει το Good Lock με το Galaxy Note 7 και τον σαρωτή ίριδας που έχει. Η ενημερωμένη έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα χρησιμοποιώντας το σαρωτή ίριδας. Πέρα από αυτό, η Samsung έχει προσθέσει επίσης μια δέσμη νέων χαρακτηριστικών στο Good Lock, όπως η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε κινούμενα σχέδια για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας ή να εμφανίσετε τα εικονίδια στη γραμμή κατάστασης των κοινοποιήσεων σε ένα εικονίδιο κατηγορίας. Υποστηρίζει επίσης την επιλογή να αφαιρέσει ή να κρατήσει Apps όταν επιχειρήσετε να αφαιρέσετε όλες τις επιλογές από την πρόσφατη ενότητα Recent Apps. Η νέα έκδοση του Good Lock μπορεί να εγκατασταθεί με την πρόσβαση στο Galaxy Apps Store, βρίσκετε απλά την αίτηση και μετά πατάτε το κουμπί της ενημέρωσης.

Το Good Lock της Samsung επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν το κλείδωμα της οθόνης των Galaxy smartphones τους, καθώς και να διαχειριστούν τις κοινοποιήσεις και το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν και να επεξεργαστούν widgets στην οθόνη ή να οργανώσουν τις ειδοποιήσεις τους σε ένα διαισθητικό τρόπο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS