ΑρχικήHow ToΔιαθέσιμη η καινούργια έκδοση ήχου της Realtek

Διαθέσιμη η καινούργια έκδοση ήχου της Realtek

Η Realtek μόλις έβγαλε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης ήχου HD, δηλαδή την έκδοση 6.0.1.7915, το οποίο είναι συμβατό με τις εκδόσεις 64-bit της επετειακής έκδοσης της Microsoft για τα Windows 10 Threshold.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος κατάλογος για τις αλλαγές που έχουν γίνει, υποθέτουμε ότι η παρούσα ενημέρωση θα εφαρμόσει κάποιες μικρές βελτιώσεις όσον αφορά τη σταθερότητα, τις επιδόσεις, καθώς και τη ποιότητα του ήχου. Ωστόσο, θα πρέπει να βάλετε τη νέα έκδοση και να μάθετε ποιες είναι οι βελτιώσεις.

Realtek
Ως εκ τούτου, για να αναβαθμίσετε αυτή την έκδοση σωστά, πρώτα απ ‘όλα βεβαιωθείτε ότι το OS του συστήματός σας υποστηρίζεται, αποθηκεύσετε και αποσυμπιέστε το διαθέσημο αρχείο σε προσβάσιμη θέση (όπως στην επιφάνεια εργασίας σας), και εντοπίσετε και εκτελέστε το διαθέσιμο”setup.exe” αρχείο.
Στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας για μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη αναβάθμιση και φροντίστε να δώσετε την άδεια στο wizard να εκτελέσει μια επανεκκίνηση, έτσι ώστε οι αλλαγές να τεθούν σε ισχύ με τον σωστό τρόπο αν δεν σας ζητηθεί αυτόματα, πραγματοποιείστε χειροκίνητα αυτό το βήμα.
Σας συνιστούμε να μην προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση του Realtek σε άλλες πλατφόρμες εκτός από αυτή που αναφέρουμε πιο πάνω, ακόμη και αν φαίνεται να δουλεύει. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες που θα χρειαστεί αργότερα να αφαιρέσετε την 7915 κατασκευή και να βάλετε εκ νέου την εφαρμογή του προηγούμενου οδηγού.
Με αυτό κατά νου, κατεβάστε το Realtek 6.0.1.7915 πατώντας εδώ για το εγκαταστήσετε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS