ΑρχικήinetΑφυπνίστε το Surface Studio απλά φωνάζοντας του!

Αφυπνίστε το Surface Studio απλά φωνάζοντας του!

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ενημερωμένη έκδοση για το Surface Studio που επιτρέπει την αφύπνιση της συσκευής απλά καλώντας την προσωπική βοηθό σας Cortana με το όνομα της.Surface Studio

Ουσιαστικά, η τελευταία ενημέρωση του firmware που στάλθηκε στις 19 Απριλίου προσφέρει το Realtek Semiconductor Corp. Driver για Realtek High Definition Audio (SST) στην έκδοση  6.0.1.8061 επιτρέποντας την αφύπνιση μέσω της φωνής.

Επομένως, μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης σε ένα  Surface Studio που τρέχει την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Creators, το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξυπνήσετε την συσκευή σας είναι να φωνάξετε “Hey, Cortana” και απλά να την περιμένετε.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι ότι η δυνατότητα δεν ανταποκρίνεται σε πλήρη διακοπή λειτουργίας αλλά μόνο όταν το Surface Studio βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ενώ στο παρελθόν το  “Hey, Cortana” ενεργοποιούσε την οθόνη όταν η συσκευή ήταν ήδη σε λειτουργία, πλέον σας επιτρέπει την πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας από το sleep mode.

Μην ξεχνάτε ότι η νέα ενημέρωση firmware αποστέλλεται μέσω του Windows Update, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχτε λάβει τις νέες εκδόσεις το συντομότερο δυνατόν αν επιθυμείτε να αποκτήσετε την νέα δυνατότητα.

Απαιτείται επίσης να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας πριν την ολοκλήρωση της εγκατάστασης οπότε αποθηκεύστε την δουλειά σας και τα αρχεία που δεν πρέπει να χαθούν πριν ξεκινήσετε την διαδικασία ενημέρωσης.

Πληροφοριακά, το Surface Studio είναι ένα all-in-one PC της Microsoft που κυκλοφόρησε τον περασμένο φθινόπωρο και όπως και οι υπόλοιπες Surface συσκευές δέχεται αρκετά συχνά ενημερώσεις firmware που προσφέρουν όλο και περισσότερες εντυπωσιακές δυνατότητες στους χρήστες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS