15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Οι πρώτες πληροφορίες για την εφαρμογή Allo της Google

Η Google ξεκίνησε να προβάλει την εφαρμογή  Duo μόλις την περασμένη εβδομάδα και η πολυαναμενόμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με το όνομα Allo δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Όμως μερικά από τα χαρακτηριστικά της έχουν αποκαλυφθεί χάρη στο πρόγραμμα δοκιμών beta και ένα από αυτά είναι η επιλογή να παίρνεται απαντήσεις στις ερωτήσεις των φωνητικών μηνυμάτων.

Η Android Police διαπίστωσε ότι το Google Assistant θα έρθει με την επιλογή να απαντάει στις ερωτήσεις στα φωνητικά μηνύματα στην εφαρμογή Allo. Ο βοηθός βασίζεται στις Google Now / OK Google εντολές και το χαρακτηριστικό θα είναι σε θέση να ερμηνεύσει τα φωνητικά μηνύματα στο Allo.

Ωστόσο, το Google Assistant δεν θα είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις όταν θα  χρησιμοποιείτε την ανώνυμη περιήγηση, καθαρά για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής και επειδή τέτοιες συζητήσεις είναι κρυπτογραφημένες.

Google

Οι χρήστες θα είναι σε θέση να πληκτρολογήσουν μια ερώτηση ή να ηχογραφήσουν ένα φωνητικό μήνυμα μέσα στο Allo και να πάρουν μια απάντηση από το Google Assistant. Η υπηρεσία θα μεταγράψει πρώτα το μήνυμα και στη συνέχεια θα δώσει την απάντηση. Η ερώτηση θα μπορεί να σταλεί ακόμη και όταν ο χρήστης είναι offline και η απάντηση θα ληφθεί μόλις συνδεθεί και πάλι στο Internet.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια μερικών δοκιμών στη preview έκδοση και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά στην τελική έκδοση του Allo.

Το Allo αναμένεται επίσης να έρθει με μηνύματα που έχουν ημερομηνία λήξης, ένα χαρακτηριστικό που πρωτοείδαμε στο  Snapchat. Οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μόλις λήξουν θα διαγράφονται αυτόματα από το chat.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *