ΑρχικήHow ToΟι πρώτες πληροφορίες για την εφαρμογή Allo της Google

Οι πρώτες πληροφορίες για την εφαρμογή Allo της Google

Η Google ξεκίνησε να προβάλει την εφαρμογή  Duo μόλις την περασμένη εβδομάδα και η πολυαναμενόμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με το όνομα Allo δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Όμως μερικά από τα χαρακτηριστικά της έχουν αποκαλυφθεί χάρη στο πρόγραμμα δοκιμών beta και ένα από αυτά είναι η επιλογή να παίρνεται απαντήσεις στις ερωτήσεις των φωνητικών μηνυμάτων.

Η Android Police διαπίστωσε ότι το Google Assistant θα έρθει με την επιλογή να απαντάει στις ερωτήσεις στα φωνητικά μηνύματα στην εφαρμογή Allo. Ο βοηθός βασίζεται στις Google Now / OK Google εντολές και το χαρακτηριστικό θα είναι σε θέση να ερμηνεύσει τα φωνητικά μηνύματα στο Allo.

Ωστόσο, το Google Assistant δεν θα είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις όταν θα  χρησιμοποιείτε την ανώνυμη περιήγηση, καθαρά για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής και επειδή τέτοιες συζητήσεις είναι κρυπτογραφημένες.

Google

Οι χρήστες θα είναι σε θέση να πληκτρολογήσουν μια ερώτηση ή να ηχογραφήσουν ένα φωνητικό μήνυμα μέσα στο Allo και να πάρουν μια απάντηση από το Google Assistant. Η υπηρεσία θα μεταγράψει πρώτα το μήνυμα και στη συνέχεια θα δώσει την απάντηση. Η ερώτηση θα μπορεί να σταλεί ακόμη και όταν ο χρήστης είναι offline και η απάντηση θα ληφθεί μόλις συνδεθεί και πάλι στο Internet.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια μερικών δοκιμών στη preview έκδοση και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά στην τελική έκδοση του Allo.

Το Allo αναμένεται επίσης να έρθει με μηνύματα που έχουν ημερομηνία λήξης, ένα χαρακτηριστικό που πρωτοείδαμε στο  Snapchat. Οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μόλις λήξουν θα διαγράφονται αυτόματα από το chat.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS