ΑρχικήinetΗ Barbara Streisand λέει ότι η Apple θα αλλάξει το Siri μόνο...

Η Barbara Streisand λέει ότι η Apple θα αλλάξει το Siri μόνο για κείνη

Barbra-Streisand-600x432-Apple

Το να είσαι ένας από τους πιο διάσημους διασκεδαστές του πλανήτη έχει πολλά προνόμια από την Apple, ειδικά αν το όνομά σου είναι Barbara Streisand.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο NPR, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι επικοινώνησε προσωπικά με τον CEO της Apple, Tim Cook, ώστε να διορθώσει την προφορά του ονόματός της από τον Siri – και εκείνος συμφώνησε να το κάνει.

Όταν ο Scott Simon αποφάσισε να δοκιμάσει τον Siri στον αέρα με μια ερώτηση που θα ανέφερε το όνομά της Streisand, ο Siri πράγματι απάντησε, αλλά σύμφωνα με την Streisand, δεν το είπε ακριβώς σωστά.

“Ο Siri προφέρει το όνομά μου λάθος”, είπε η Streisand. “Το Streisand προφέρεται με μαλακό S, όπως η άμμος της παραλίας. Το λέω αυτό σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.”

Προφανώς, το λάθος ήταν αρκετά σημαντικό για την Streisand, αφού αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά της, ώστε να έρθει σε επαφή με το μόνο άτομο που θα μπορούσε να εγγυηθεί μια διόρθωση: τον Cook.

“Κάλεσα τον επικεφαλής της Apple, κο Tim Cook, και τελικά συμφωνήσαμε στο να αλλάξει ο Siri την προφορά του ονόματός μου” δήλωσε η κα Streisand.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η σωστή προφορά θα πρέπει να περιλαμβάνεται “με την επόμενη ενημέρωση του φωνητικού βοηθού στις 30 Σεπτεμβρίου.”

Έτσι, ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τέτοια μέσα πρόσβασης, αυτό το γεγονός δείχνει ότι αν βρείτε κάποιο λάθος που να περιλαμβάνει κάποιον γνωστό, η Apple θα μπορούσε να ακούσει λίγο πιο προσεκτικά. Αλλά μην ελπίζετε σε μια προσωπική επικοινωνία με τον Cook.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS