ΑρχικήHow ToΠειραματικός αλγόριθμος μιμείται το γραφικό χαρακτήρα σας!

Πειραματικός αλγόριθμος μιμείται το γραφικό χαρακτήρα σας!

Πειραματικός αλγόριθμος
Πειραματικός αλγόριθμος μιμείται το γραφικό χαρακτήρα σας. Ο σωσίας του χερίου σας είναι πλέον γεγονός!
Το πρόγραμμα έγραψε τη διεύθυνση όπου υποτίθεται ότι έμενε ο Σέρλοκ Χολμς μιμούμενο τον γραφικό χαρακτήρα του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.
Λονδίνο

Ακόμα κι αν γράφετε με ορνιθοσκαλίσματα που ούτε εσείς ο ίδιος δεν μπορείτε να διαβάσετε, υπάρχει κάτι που μπορεί όχι μόνο να σας καταλάβει αλλά και να σας μιμηθεί: ένας Πειραματικός αλγόριθμος που φέρεται ικανός να αντιγράφει με ακρίβεια οποιονδήποτε γραφικό χαρακτήρα.

Ο Πειραματικός αλγόριθμος αναπτύχθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημιακού Κολεγίου του Λονδίνου, οι οποίοι δεν έχουν δημοσιεύσει την εργασία τους στον επιστημονικό Τύπο, ανταποκρίθηκαν όμως στην πρόκληση που έθεσε ρεπόρτερ του BBC.

Ο δημοσιογράφος Ρόρι Σέλαν-Τζόουνς έδωσε στους ερευνητές ένα χειρόγραφο δείγμα του γραφικού χαρακτήρα του, το οποίο στη συνέχεια ανέλυσε ο υπολογιστής ο οποίος είχε προγραμματιστεί για να πραγματοποιηεί τις εν λόγω αναλύσεις.

Ο συγκεκριμένος Πειραματικός αλγόριθμος, εμφάνισε στην οθόνη μια πρόταση «γραμμένη εξίσου άσχημα με αυτό που θα είχα γράψει εγώ» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Ο Πειραματικός αλγόριθμος, με την ονομασία My Text In Your Handwriting (η μετάφραση του οποίου: To δικό μου κείμενο με τον δικό σου γραφικό χαρακτήρα) έχει επίσης εκπαιδευτεί να μιμείται τον γραφικό χαρακτήρα ιστορικών προσωπικοτήτων όπως ο Αβραάμ Λίνκολν και ο δημιουργός του Σέρλοκ Χολμς σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Παραμένει ασαφές αν ο συγκεκριμένος Πειραματικός αλγόριθμος θα βρει ποτέ σημαντικές εμπορικές εφαρμογές.

Οι δημιουργοί του πειραματικού αλγόριθμου διαβεβαιώνουν ότι δεν θα ήταν χρήσιμο για κακόβουλους χρήστες, δεδομένου ότι η εξέταση του κειμένου στο μικροσκόπιο θα αποκάλυπτε τελικά ότι ο συντάκτης δεν είναι άνθρωπος.

Πηγή: in.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS