ΑρχικήHow ToΗ εφαρμογή Gmusic φέρνει το Google Play Music στα Windows

Η εφαρμογή Gmusic φέρνει το Google Play Music στα Windows

Μπορεί η Google να μην φέρνει τις εφαρμογές της στα Windows 10 ή στα Windows 10 Mobile, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν προγραμματιστές εκεί έξω που βρίσκουν τρόπους για να δημιουργήσουν εναλλακτικούς clients που συνδέονται με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου και του Google Play Music.

Το Gmusic είναι μία από τις κορυφαίες λύσεις που έχουν δημιουργηθεί για τα Windows phone, και ξεκινώντας από σήμερα, είναι διαθέσιμο ως μια παγκόσμια εφαρμογή για τα Windows 10, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί και στους υπολογιστές και στις φορητές συσκευές.

Windows

Πρέπει όμως να πούμε ότι η εφαρμογή δεν προσφέρεται δωρεάν! Θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό των 4,99 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες (η Ευρωπαϊκή τιμολόγηση εξαρτάται από την αγορά).
Έρχεται με το ίδιο πακέτο χαρακτηριστικών και λειτουργεί στις περισσότερες συσκευές των Windows 10 διατηρώντας την ίδια εμφάνιση και αίσθηση.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να ακούσετε μουσικά κομμάτια στο Google Play Music, να κατατάξετε την μουσική σας ανάλογα με το είδος της μουσικής, του κομματιού, του άλμπουμ ή του καλλιτέχνη, να βλέπετε τις εικόνες των άλμπουμ ή του καλλιτέχνη, να ακολουθείτε τις δημοφιλέστερες τάσεις στο τμήμα της μουσικής και στα τμήματα των συντομεύσεων, όπως είναι τα top άλμπουμ κ.α.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε ραδιόφωνο, να μετακινήσετε τα τραγούδια σε διαφορετικά άλμπουμ, και να αναζητήσετε τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας για να ακούσετε πιο γρήγορα το κομμάτι που σας αρέσει.

Το Gmusic έχει επιζήσει την αντι-Windows τρέλα της Google μέχρι στιγμής και εξακολουθεί να λειτουργεί το ίδιο καλά όπως και την πρώτη μέρα που βγήκε στην αγορά, έτσι οι πιθανότητες είναι ότι θα συνεχίσει να υπάρχει, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Play Music από τα Windows 10, αυτή η εφαρμογή είναι λίγο πολύ η καλύτερη επιλογή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS