ΑρχικήHow ToΆνδρας στη Νέα Υόρκη έπαθε ατύχημα ενώ έπαιζε Pokemon Go

Άνδρας στη Νέα Υόρκη έπαθε ατύχημα ενώ έπαιζε Pokemon Go

jpg-Pokemon

Ένας οδηγός που έπαιζε «Pokemon GO» έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα δέντρο!

Το νέο δημοφιλές παιχνίδι για κινητά «Pokemon Go» είναι ξανά στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά για να διαδραματίσει ρόλο σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, όπου τραυματίστηκε ο οδηγός. Αυτό ήταν τελικά βέβαιο ότι θα συμβεί!

Ένας 28χρονος οδηγός στο Auburn της Νέας Υόρκης, έπαθε ατύχημα, όταν έπεσε πάνω σε ένα δέντρο το βράδυ της Τρίτης, ενώ έπαιζε Pokemon Go. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες παρακολουθούν και πιάνουν Pokemon στον πραγματικό κόσμο χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone τους.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Auburn εξέδωσε μια δήλωση λέγοντας ότι «ο οδηγός παραδέχτηκε ότι έπαιζε το παιχνίδι ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί η προσοχή του και να πέσει πάνω στο δέντρο. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα του πόσο εύκολα μπορεί να συμβεί ατύχημα όταν κάποιος ασχολείται με το παιχνίδι και δεν δίνει προσοχή στο δρόμο».

Το Αστυνομικό Τμήμα του Auburn μετά το περιστατικό έχει κυκλοφορήσει συμβουλές για τους οδηγούς κα ζητάει από  να χρησιμοποιήσουν την “κοινή λογική”, όταν πρόκειται να πιάσουν Pokemon και να κρατούν τα μάτια τους πάντα στο δρόμο.

Τα σημεία που αναφέρονται στις συμβουλές είναι:

• Μην χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, όταν οδηγείτε ένα μηχανοκίνητο όχημα ή ποδήλατο.

• Μην καταπατάτε την ιδιωτική ιδιοκτησία, όταν προσπαθείτε να “πιάσετε” ένα Pokemon.

• Να είστε ενήμεροι για το περιβάλλον σας όταν περπατάτε και μην κοιτάζετε το τηλέφωνό σας χωρίς να γνωρίζετε τους κινδύνους γύρω σας, όπως δρόμους, λακκούβες, ποτάμια κ.λπ.

• Να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε την τοποθεσία σας με ξένους που μπορούν να δουν πληροφορίες για το που βρίσκεστε.

• Περπατήστε σε ομάδες σε δημόσιες / καλά φωτισμένες περιοχές.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου, το Pokemon Go είναι συνεχώς στην επικαιρότητα. Το παιχνίδι ήταν υπεύθυνο για πολλά περιστατικά από έναν έφηβο που βρήκε τυχαία ένα πτώμα έως και μια σειρά από ληστείες.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS