ΑρχικήinetΗ Nintendo θα κυκλοφορήσει το NES Classic Edition το Νοέμβριο

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει το NES Classic Edition το Νοέμβριο

Mini-NES-Classic-Edition-Nintendo

Χάρη στην επιτυχία του φαινομένου Pokemon Go, η Nintendo ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου, μίνι Nintendo Entertainment System (NES) γεμάτο με 30 πρωτότυπα NES παιχνίδια. Το NES Classic Edition θα αρχίσει να πωλείται από τις 11 Νοεμβρίου στην τιμή των $ 59.99.

Ωστόσο, υπάρχει μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Η μίνι-κονσόλα θα έρθει με ένα αντίγραφο του αρχικού NES controller και περιέχει 30 ενσωματωμένα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων κλασικών όπως το Super Mario Bros 1, 2 και 3, The Legend of Zelda, Punch Out, Balloon Fight, Castlevania, Final Fantasy, Donkey Kong, Bubble Bobble και ακόμα περισσότερα.

Η μικροσκοπική έκδοση της κονσόλας χρησιμοποιεί ένα καλώδιο HDMI για να συνδέετε απευθείας με την τηλεόραση και περιγράφεται από την εταιρία ως «σχεδόν πανομοιότυπο, μίνι αντίγραφο» της έκδοση της αρχικής NES κονσόλας, η οποία κυκλοφόρησε το 1985.

Για εκείνους που θέλουν να παίξουν με ένα δεύτερο παίκτη, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι η κονσόλα ρεπλίκα, θα υποστηρίζει τη λειτουργία δύο παικτών για τα παιχνίδια με αυτή την επιλογή και ένας δεύτερος controller μπορεί να αγοραστεί για $ 9,99. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι παίκτες με ένα κλασικό controller ή Classic Controller Pro μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν εκείνα. Το νέο χειριστήριο θα συνδέετε επίσης με ένα Wii Remote, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε Virtual Console παιχνίδια με το Wii ή το Wii U.

«Θέλαμε να δώσουμε στους οπαδούς όλων των ηλικιών την ευκαιρία να επανεξετάσουν το αρχικό σύστημα της Nintendo και να ανακαλύψουν ξανά γιατί ερωτεύτηκαν το Nintendo εξ’αρχής» δήλωσε ο Reggie Fils-Aime πρόεδρος της Nintendo στην Αμερική.

«Το Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition είναι ιδανικό για όποιον θυμάται να παίζει το NES ή που θέλει να περάσει σε αυτές τις νοσταλγικές αναμνήσεις στην επόμενη γενιά των gamers» πρόσθεσε.

Το NES Classic Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου σε όλη τη Βόρεια Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, η βρετανική έκδοση δεν θα ξεκινήσει με το δικό του μετασχηματιστή AC, ο οποίος περιλαμβάνεται στη βορειοαμερικανική έκδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS