ΑρχικήinetProject Scorpio: Έρχεται η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών

Project Scorpio: Έρχεται η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών

[su_heading size=”18″ margin=”40″]Project Scorpio: Η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών έρχεται από την Microsoft[/su_heading]

Project Scorpio
Η Microsoft αποκάλυψε το νέο Xbox One S στην έκθεση E3 στο Λος Άντζελες, όμως η εταιρεία ήθελε να ανακοινώσει επίσης και κάτι εξωπραγματικό που πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Το επονομαζόμενο Project Scorpio – η ονομασία του οποίου είναι προσωρινή και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει προτού το τελικό προϊόν κυκλοφορήσει στην αγορά – είναι στην πραγματικότητα η επόμενη γενιά της κονσόλας Xbox, η οποία θα φέρει 4K υποστήριξη και Virtual Reality χαρακτηριστικά. Η δυνατότητα αυτή αναπτύσσεται από κοινού μαζί με μια συνεργαζόμενη με την Microsoft εταιρία, το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος του Xbox, εξηγεί ότι το Project Scorpio θα είναι “η πιο ισχυρή κονσόλα που έχει κατασκευαστεί ποτέ, προσφέροντας 4Κ ανάλυση σε ποσοστό 100%”.

Ο Spencer φέρει ως παράδειγμα το Halo 5, όπου η κονσόλα θα παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση, εξηγώντας ότι παρόλο που το Xbox One προσφέρει ήδη 4K, η ανάλυση πέφτει αυτόματα για να αποφευχθούν κολλήματα στο gaming.

[su_box title=”Τιμή / Ημερομηνία Κυκλοφορίας” style=”soft” box_color=”#f6f9f8″ title_color=”#6dc891″]Σχετικά με την τιμή της κονσόλας η εταιρεία δεν έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, καθώς το project βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, το λανσάρισμα της κονσόλας αναμένεται το 2017, καθώς η Microsoft εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτή, με τον Spencer να αναφέρει ότι η απόφαση της εταιρείας να αποκαλύψει τέτοιου είδους πληροφορίες, έχει ως στόχο τη διαφάνεια και την καλύτερη σχέση με τους πελάτες.[/su_box]

«Είναι τρελό που ανακοινώσαμε κάτι τόσο νωρίς», αναφέρει. «Αλλά όταν εγώ ο ίδιος σκεφτώ σαν κάποιον από τους πελάτες μας, αντιλαμβάνομαι πως θέλω να είμαι σε θέση να επιλέξω ποια κονσόλα θα αγοράσω, έχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στη διάθεσή μου. Θέλουμε να σας δώσουμε τις πληροφορίες αυτές προτού πάρετε την απόφασή σας.»

Χωρίς αμφιβολία, το version Project Scorpio, θα είναι πιο ακριβό από τα τρέχοντα μοντέλα, χωρίς να είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS