ΑρχικήinetΗ PulsePet παρουσιάζει το GoBone, το πρώτο «smartbone» για σκυλάκια

Η PulsePet παρουσιάζει το GoBone, το πρώτο «smartbone» για σκυλάκια

gobone-2-970x647-c-GoBone

Εάν αισθάνεστε ένοχοι αφήνοντας τον τετράποδο φίλο σας μόνο όταν φεύγετε από το σπίτι ή δεν έχετε την ενέργεια για μια βόλτα, η συνείδησή σας σύντομα θα είναι πιο ήσυχη.

Η PulsePet ξεκίνησε τη Δευτέρα μια προπώληση για τα νέα smartbone της, τα GoBone, ένα παιχνίδι για σκυλιά που ελέγχεται από ένα app, το οποίο κρατά το κατοικίδιο ζωάκι σας απασχολημένο και ευχαριστημένο, ακόμα και όταν δεν είστε κοντά του.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι σε θέση να τοποθετήσουν λιχουδιές στο GoBone και στη συνέχεια να το αφήσουν να λειτουργεί αυτόματα. Η συσκευή μπορεί να κινηθεί στο πάτωμα από μόνη της, εμπνέοντας το σκυλί να την κυνηγήσει, να τη μασήσει, να τη ζουλίξει ή να προσπαθήσει να πάρει τις λιχουδιές από μέσα. Το παιχνίδι κάνει ακόμα προσαρμογές στη συμπεριφορά του ανάλογα με την ηλικία, το βάρος, τη φυλή, και το στυλ παιχνιδιού του σκύλου για να τον κρατήσει απασχολημένο. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας οκτώ ωρών, το smartbone μπορεί να κάνει παρέα στο κατοικίδιό σας για πολύ ώρα.

Η ιδέα ήρθε από τον Santiago Gutierrez, Διευθύνων Σύμβουλο και ιδρυτή της PulsePet, ο οποίος είναι και ο ίδιος ιδιοκτήτης σκύλου. Δεν του άρεσε η ιδέα ο σκύλος του να βαριέται, να αισθάνεται μόνος του και να στρεσάρεται, όταν ο ίδιος έπρεπε να φύγει, οπότε έγινε δημιουργικός. Όχι μόνο ήταν σε θέση να καταλήξει σε μια ιδέα που έλυσε το θέμα, αλλά βρήκε ότι είχε κι άλλα οφέλη.

«Όταν δημιουργήθηκε το παιχνίδι, ο αρχικός μου στόχος ήταν να διασκεδάζει το σκυλί μου ενώ ήταν μόνο του στο σπίτι», δήλωσε ο Gutierrez. «Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι το GoBone θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του δεσμού μεταξύ των ιδιοκτητών και των κατοικιδίων τους μέσα από διαδραστικά παιχνίδια που μπορούν να παίξουν μαζί.»

gobone-smart-bone

Χρησιμοποιούμενο σε συνδυασμό με την εφαρμογή, χρησιμεύει ως μέσο ψυχαγωγίας, τόσο για τον άνθρωπο όσο και το σκύλο. Το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει από αυτόματη σε χειροκίνητη λειτουργία, δίνοντας στους ιδιοκτήτες έλεγχο πάνω στο smartbone ώστε να μπορούν να παίζουν οι ίδιοι με τα σκυλιά τους.

Εκτός από την παροχή ωρών ψυχαγωγίας, το GoBone – το οποίο φτιάχτηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του FDA και οικολογικά υλικά – είναι τόσο ασφαλές για τα κατοικίδια όσο και ανθεκτικό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS