ΑρχικήinetΗ HBO μηνύει το Pornhub για παράνομη χρήση σκηνών του Game of...

Η HBO μηνύει το Pornhub για παράνομη χρήση σκηνών του Game of Thrones

hbo-isnt-happy-that-theres-a-ton-of-game-of-thrones-on-Pornhub

Η HBO εμφανίζεται στις ειδήσεις για τους λάθος λόγους από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το TV show υπερπαραγωγή της, Game of Thrones Season 6. Νωρίτερα, κατά λάθος, άφησε να διαρρεύσει το Επεισόδιο 5 μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία και τώρα μάχεται για τα κλιπ της σειράς που χρησιμοποιούνται σε πορνό στο Pornhub.

Το “Game of Thrones” της HBO είναι γνωστό για το γυμνό και τις ερωτικές σκηνές στα επεισόδια του. Σε εκείνο το σημείο όμως δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η υπόθεση και οι σκηνές της σειράς θα γίνονταν διάσημες στο Pornhub. Στην πραγματικότητα, μετά την κυκλοφορία του Game of Thrones Season 6, η αναζήτηση για σκηνές της σειράς στο Pornhub αυξήθηκε κατά 370%. Η ιστοσελίδα φέρεται να δείχνει κλιπ χρησιμοποιώντας τους Emilia Clarke, Carice Van Houten, Sibel Kekilli και γυμνές σκηνές της Natalie Dormer. Ο πιο διάσημος χαρακτήρα είναι φυσικά η Daenerys Targaryen.

Σύμφωνα με το Australia Network News, το Pornhub διαθέτει επίσης πορνοστάρ που υποδύονται τους Cersei Lannister και Lord Varys, διάσημους χαρακτήρες του “Game of Thrones”.

Η HBO ξέρει για τη σοβαρή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων που διαπράττεται από τη χρήση κλιπ της σειράς σε πορνό. Η Melty ανέφερε ότι η HBO τώρα μηνύει την εν λόγω ιστοσελίδα για παράνομη χρήση των πνευματικών δικαιωμάτων του “Game of Thrones” για οικονομικό κέρδος.

Παρά το «χαρακίρι» που διαπράχθηκε με το Game of Thrones Season 6 Επεισόδιο 5, η HBO φάνηκε σε εξαιρετική εγρήγορση για την προστασία του show της. Στην πραγματικότητα, πριν από ένα μήνα, η εταιρεία οδήγησε στο κλείσιμο ενός site που κυκλοφόρησε spoiler δύο ημέρες πριν από την πραγματική κυκλοφορία. Επίσης, έχει στραφεί ενάντια στους «πειρατές» που κατεβάζουν παράνομα επεισόδια.

Οι δημιουργοί της σειράς, έχουν κυκλοφορήσει τους τίτλους των τριών τελευταίων επεισοδίων του σόου οι οποίοι άφησαν να εννοηθεί ότι οι Westeros πρόκειται να αντιμετωπίσουν ζοφερές ημέρες. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη περιμένει τους θεατές στα νέα επεισόδια, όταν ο Jon Snow και ο Ramsay Bolton αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον. Το ίδιο αναμένεται και όταν η Arya Stark παίρνει την εκδίκησή της από εκείνους που σκότωσαν τον πατέρα της.

Το “Game of Thrones” είναι στο τελευταίο μήνα του. Το τελευταίο επεισόδιο έχει τίτλο “Winds of Winter” και θα δείξει κατά πάσα πιθανότητα την επιστροφή των White Walkers. Το 7ο επεισόδιο μόλις προβλήθηκε με τίτλο “Το Broken Man”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS