ΑρχικήHow ToGamers γνωρίστε το Manjaro Linux Gaming 16.06!

Gamers γνωρίστε το Manjaro Linux Gaming 16.06!

Σήμερα θα θέλαμε να γνωρίσουμε στους Linux αναγνώστες μας την επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Manjaro Linux που είναι ειδικά σχεδιασμένο για gamers!

Manjaro Linux

Γνωρίστε το Manjaro Linux Gaming, μια ιδιαίτερη γεύση του δημοφιλούς Manjaro Linux που είναι χτισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες Arch Linux, χρησιμοποιεί ένα ιδιαίτερα εξατομικευμένο Xfce περιβάλλον εργασίας για desktop με σκούρο setup που το κάνει εύκολο στα μάτια και είναι προεγκατεστημένο με μερικά από τα καλύτερα λογισμικό ανοιχτού κώδικα για gamers.

“Απενεργοποίησα το Sleep Mode οπότε ο υπολογιστής σας δεν πρόκειται να κλείσει ενώ ακόμα παίζετε παιχνίδια με ένα GamePad ή όταν παρακολουθείτε μια μεγάλη cutscene”, εξήγησε ο προγραμματιστής. “Έχω προσθέσει πολλά εργαλεία επεξεργασίας για όποιον θέλει να κάνει gaming videos ή stream στο Twitch.”

[su_button url=”https://www.secnews.gr/104211/kukloforise-to-linux-4-6-me-nea-xaraktiristika-mi-to-xasete/” target=”blank” style=”glass” background=”#26f1b4″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Κυκλοφόρησε το Linux 4.6 με νέα χαρακτηριστικά – Μη το χάσετε![/su_button]

To Manjaro Linux Gaming 16.06 είναι επί του παρόντος σε ανάπτυξη και η πρώτη καλή κυκλοφορία θα γίνει σύντομα ως μέρος του λειτουργικού συστήματος Manjaro Linux 16.06 “Daniella”. Θα σας φέρει έργα λογισμικού όπως PlayOnLinux, Wine, OpenShot, Audacity, Kdenlive, OBS Studio, Mumble, Shutter, Conky Manager, και Skype for Linux.

Επιπλέον, θα υπάρχουν πολλά εργαλεία προσομοίωσης παιχνιδιών όπως DeSmuME, PPSSPP, PCSX2, Stella, DOSBox, Dolphin Emulator, Yabause, ZSNES, PCSXR, Fceux, VBA-M, και Gens/GS. Terminal add-ons όπως το Color, το ILoveCandy και το Screenfetch είναι επίσης διαθέσιμα και μπορείτε να απολαύσετε και Retro Conky theme στο desktop σας!

Για μεγαλύτερη διασκέδαση, ο Gabe Newell θα σας παρακολουθεί στην οθόνη σύνδεσης και αν κάποιο παιχνίδι που θέλετε να παίξετε δεν τρέχει, ο προγραμματιστής προτείνει να εγκαταστήσετε το Manjaro Linux Gaming μαζί με τα Microsoft Windows και να κάνετε διπλή εκκίνηση.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103951/vicenza-adopting-zorin-linux/” target=”blank” style=”glass” background=”#e3f126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Η Ιταλική πόλη Vicenza υιοθετεί το Zorin Linux &λέει αντίο στα Windows[/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS