ΑρχικήHow ToBlisk — Ο free Web Browser που κάθε Programmer/Developer πρέπει να χρησιμοποιεί!

Blisk — Ο free Web Browser που κάθε Programmer/Developer πρέπει να χρησιμοποιεί!

Blisk — Ο free Web Browser που κάθε Programmer/Developer πρέπει να χρησιμοποιεί!
Blisk — Ο free Web Browser που κάθε Programmer/Developer πρέπει να χρησιμοποιεί!

 

Oι web developers έχουν σαφώς διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες από τον web browser που χρησιμοποιούν από τον απλό μέσο χρήστη. Συνεχώς αναζητούν τα νεότερα εργαλεία που θα τους ταιριάξουν καλύτερα και θα κάνουν την δουλειά της ευκολότερη.

Πολύ συχνά ένας web developer βασίζεται σε κάποιον web browser για να δημιουργήσει ένα website που θα φαίνεται τέλειο τόσο σε  desktop όσο και σε mobile platforms. Ενώ υπάρχουν ήδη αρκετές επιλογές διαθέσιμες, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το νέο entry που κάθε developer θα πρέπει να τσεκάρει, το Blisk .

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103691/developers-survey/” target=”blank” style=”flat” background=”#7ef126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Ποιοι Developers είναι οι πιο λυπημένοι & ποιοι οι ‘γέροι’; Θα εκπλαγείτε![/su_button]

Το Blisk είναι ένας free Chromium-based browser που επικεντρώνεται στους developers. Προς το παρόν είναι διαθέσιμος για τα Windows και η ομάδα του Blisk  υπόσχεται πως θα είναι σύντομα διαθέσιμη η έκδοσή του για Linux και για OS X .

Οι εισαγωγικές γραμμές της ιστοσελίδας του blisk προτρέπουν τους προγραμματιστές να το χρησιμοποιήσουν και να αναπτύξουν και να τεστάρουν το website τους ότι δουλεύει μια χαρά κι εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές.

Περιλαμβάνει μια πληθώρα dev- friendly χαρακτη ριστικών, σας επιτρέπει να δείτε πώς το design σας ανταποκρίνεται σε διαφορετικές αναλογίες pixel, form factors, και αναλύσεις.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα γι’ αυτό στην ιστο σελίδα: https://blisk.io/product

Για τις εκδόσεις Linux και για OS X θα πρέπει να περι μένετε μερικές εβδομάδες ακόμα.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/101630/11-skills-programming-languages-web-developer/” target=”blank” style=”flat” background=”#2672f1″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: 11 Skills & Programming Languages που κάνουν τον τέλειο Web Developer![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS