ΑρχικήinetΔείτε το νέο teaser της Adobe για το επερχόμενο Creative Cloud suite

Δείτε το νέο teaser της Adobe για το επερχόμενο Creative Cloud suite

Ο Ιούνιος πλησιάζει και φέρνει νέες σημαντικές εκδόσεις στα προϊόντα της Adobe. Το νέο Creative Cloud suite, έρχεται να μας τρελάνει!

Η εταιρεία, μάλλον πολύ περήφανη για τις επερχόμενες νέες εκδόσεις, κυκλοφόρησε σήμερα ένα teaser ενός νέου χαρακτηριστικό που ονομάζεται Content-Aware Crop.adobe

Εάν το όνομα σας ακούγεται οικείο, είναι επειδή η νέα επιλογή περικοπής έχει άμεση σχέση με το περίφημο πλέον χαρακτηριστικό Content-Aware Fill του Photoshop, και φυσικά, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Το Content-Aware Fill επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν ανεπιθύμητα κομμάτια σε μια φωτογραφία με το Photoshop και να προσθέσουν το περιεχόμενο που λείπει αυτόματα με το πρόγραμμα της Adobe.

Έτσι το επερχόμενο Content-Aware Crop θα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Όμως το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει επιπλέον και διορθώσεις στην κλίση που εχουν οι φωτογραφίες.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι χρήστες μπορούν να περιστρέψουν τη φωτογραφία, μέχρι να σταθεροποιηθεί στη γραμμή του ορίζοντα. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το εργαλείο περικοπής, με την επιλογή Content-Aware Crop ενεργοποιημένη, μπορούν να περικόψουν και να γεμίσουν την φωτογραφία στις γωνίες που άφησαν κενό από την περιστροφή.

Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε μια σημαντική παρατήρηση. Οι εφαρμογές της Adobe, είναι από τις πιο ακριβές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας και βίντεο που κυκλοφορούν. Παρόλα αυτά, η εταιρεία συνεχίζει να αφήνει ένα πολύ γνωστό .dll, απροστάτευτο επιτρέποντας την δημιουργία crack.
Το amtlib.dll υπάρχει από τις πρώτες εκδόσεις της εφαρμογής και δεν αλλάζει. Όσο για το crack, φτάνει να αλλάξει μόνο ένα byte για να λειτουργήσει κάθε εφαρμογή της Adobe δωρεάν για πάντα.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι ότι η Adobe δεν το γνωρίζει, ή το ότι δεν έχει ικανούς προγραμματιστές να ασφαλίσουν τις εφαρμογές της. Οι cracked εκδόσεις προσφέρουν δωρεάν διαφήμιση, και όσο για τα έσοδα έρχονται από τις εταιρείες. Είναι γνωστό ότι οι εταιρείες (τουλάχιστον στην Ευρώπη και στην Αμερική) δεν χρησιμοποιούν cracked προϊόντα.

Πάντως τα τελευταία χρόνια η Adobe φαίνεται να αλλάζει την πολιτική της, σκαρφαλώνοντας στο Cloud. Φθηνές συνδρομητικές υπηρεσίες για όλους με βλέψεις ίσως και για την εξάλειψη των cracks. Για να δούμε..

Μέχρι τότε απολαύστε την μαγεία:

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS