ΑρχικήinetGPS δείχνει που κάνει βόλτες η γάτα σας το βράδυ!

GPS δείχνει που κάνει βόλτες η γάτα σας το βράδυ!

Κάθε γάτα λατρεύει να περιπλανιέται αλλά μερικές φορές μπορεί να πάει και πολύ μακρινές βόλτες που δεν φαντάζεστε!

GPS trackers φορέθηκαν σε περισσότερες από μια ντουζίνα γάτες για να δείξουν την απόσταση που κάνουν όταν φεύγουν από το σπίτι τους. Τα αποτελέσματα ήταν μια σειρά χαρτών που παρέχουν μια συναρπαστική εικόνα των συνήθειων μετακίνησης των αγαπημένων μας αιλουροειδών.γάτα

Οι χάρτες είναι μέρος του σχεδίου παρακολούθησης γάτας των Central Tablelands Local Land Services που έχει σκοπό να εκπαιδεύσει τους ιδιοκτήτες που πάνε τα κατοικίδια τους όταν δεν κοιτάνε.

Πολύ συχνά οι ιδιοκτήτες θα πουν ότι η δική τους γάτα δεν περιφέρεται αλλά το project απέδειξε σε πολλούς από αυτούς ότι έχουν άδικο αφού πολλές γάτες είναι ασυγκράτητες και το σκάνε το βράδυ από το σπίτι.

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-98111-Cat_Track_1

ghgu

Το project άρχισε στα μέσα Μαρτίου με 25 γάτες αλλά μέχρι την στιγμή που τέλειωσε στα μέσα Μαΐου είχαν μείνει μόνο 14 γάτες. Αυτό έγινε επειδή γιατί κάποια GPS trackers εξαφανίστηκαν ή τα έβγαλαν οι γάτες.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103699/catterbox-niaourisma-gatas/” target=”blank” style=”glass” background=”#26e4f1″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμη: «Catterbox» | Τι προσπαθεί να σας πει το νιαούρισμα της γάτας σας?[/su_button]

Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες ανησυχούσαν ότι με το που μπει το GPS tracker στη γάτα τους, αυτή θα ξάπλωνε κάτω και δεν θα μετακινούταν. Ήταν στο χέρι κάθε ιδιοκτήτη το πόσο θα είχε η γάτα το GPS tracker που κυμαινόταν από μια έως δέκα μέρες. Οι περισσότεροι τα έχασαν όταν είδαν τα αποτελέσματα και συνειδητοποίησαν πόσο μακριά περιπλανιέται η γάτα τους.

eryh

tgv

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-98118-Cat_Track_3

Όπως φαίνεται από τους χάρτες κάποιες από τις γάτες περιφέρονταν στους θάμνους και στα δέντρα ή σε κήπους άλλων σπιτιών. Μια βρέθηκε να πηγαίνει επανειλημμένα σε ένα σχολείο αργά το βράδυ. Αφού είδαν που πήγαιναν οι γάτες τους, κάποιοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να αλλάξουν τρόπο που θα τους φέρονται κι ένας από αυτούς αποφάσισε να κρατάει την γάτα μέσα στο σπίτι του το βράδυ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS