ΑρχικήsecurityΤο PornHub σε πληρώνει για να το χακάρεις!

Το PornHub σε πληρώνει για να το χακάρεις!

To PornHub ακολουθεί τα χνάρια της Google, του Facebook, της Uber και άλλων γιγάντων της τεχνολογίας λανσάροντας ένα bug bounty program για να ανταμείψει ερευνητές ασφαλείας.

PornHub

Η ιστοσελίδα πορνό ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα δώσει από 50$ μέχρι 25.000$ σε αντάλλαγμα για ευπάθειες που θα βρεθούν στην ιστοσελίδα. Τώρα μπορείς να βγάλεις λεφτά από την άτακτη συνήθεια σου!

“Όπως άλλοι σημαντικοί παίχτες της τεχνολογίας έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό, θα βασιστούμε σε μερικούς από τους ταλαντούχους ερευνητές ασφαλείας ως ενεργό και προληπτικό μέτρο (σε συνδυασμό με τους ειδικούς προγραμματιστές μας και με την ομάδα ασφαλείας μας) για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια όχι μόνο του site μας”, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Pornhub, Corey Price. “Το νέο μας πρόγραμμα παρέχει σε μερικούς από τους προγραμματιστές-οπαδούς μας τη δυνατότητα να κερδίσουν κάποια έξτρα χρήματα και την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην προσπάθεια μας να προστατεύσουμε τους 60 εκατομμύρια χρήστες μας.”

[su_button url=”https://www.secnews.gr/100795/%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bd%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%87%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%b8%cf%8d%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1/” target=”blank” style=”stroked” background=”#b5f126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Οι Αμερικανοί παρακολούθησαν πολύ πορνό στην πρόσφατη χιονοθύελλα[/su_button]

Για να πάρεις αμοιβή πρέπει να είσαι πρώτο άτομο που θα αναφέρεις μια συγκεκριμένη ευπάθεια όποτε σταμάτα ότι κάνεις τώρα και πήγαινε δες πορνό! Θα πρέπει επίσης να στείλεις στην εταιρία σαφής γραπτή περιγραφή του προβλήματος μαζί με βήματα που το αναπαράγουν και συνημμένα όπως screenshots ή proof of concept code.

Το PornHub δήλωσε ότι η ομάδα ασφαλείας του θα απαντήσει στις εκθέσεις μέσα σε 30 ημέρες και θα διορθώσει το πρόβλημα μέσα σε 90 μέρες, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Για να μάθετε περισσότερα για το bug bounty program του PornHub δείτε εδώ

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103383/eikones-paidikhs-kakopoihshs-pisw-apo-nomimes-istoselides-porno/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#26f196″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Εικόνες παιδικής κακοποίησης πίσω από νόμιμες ιστοσελίδες πορνό![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS