ΑρχικήinetΠάλι οργιάζουν οι φήμες για το iPhone 7!

Πάλι οργιάζουν οι φήμες για το iPhone 7!

Θα μπορούσε το iPhone 7 να είναι το μοντέλο που θα κάνει τους πιστούς του Android να κάνουν στροφή προς την πλατφόρμα iOS της Apple; 

iPhone 7

 

Σίγουρα αυτό θέλει να πετύχει η Apple! Με βάση τις φωτογραφίες που βλέπουμε, φαίνεται ότι το iPhone 7 έχει κάποια χαρακτηριστικά που πρώτα τα είχαν Android συσκευές όπως για παράδειγμα το ζευγάρι κάμερας στο πίσω μέρος. Αν όντως αληθεύουν, αυτό σημαίνει μια μεγάλη αλλαγή στο industrial design της Apple και αυτό δεν είναι απαραιτήτως καλό!

Κάποιες φήμες λένε ότι το νέο iPhone θα έχει δυο ξεχωριστούς φακούς κάμερας στο πίσω μέρος. Άλλες λένε ότι το iPhone 7 θα έχει στο πίσω μέρος κάτι σε σχήμα χαπιού με τους δυο φακούς κάμερας να καλύπτονται από το ίδιο εξωτερικό γυαλί.

25842583256_e0e75931c3_b

Η καινούρια συσκευή δεν θα ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση με το iPhone SE το οποίο κρατάει τον κλασσικό σχεδιασμό του iPhone 5. Αντιθέτως το iPhone 7 θα εξακολουθήσει να μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς καινούριο!

Οι ταινίες της κεραίας που βρίσκονται στο πίσω μέρος του iPhone θα μπορούσαν να μετακινηθούν πιο πάνω και πιο κάτω επίσης αλλάζοντας έτσι την εμφάνιση του πίσω μέρους της συσκευής. Αυτή η κεραία μπορεί να καταλήξει να είναι πιο ισχυρή ή και μεγαλύτερη από πριν αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος μπορεί να είναι ο σκοπός της.

Ένα λεπτότερο iPhone είναι επίσης στα σχέδια της Apple, που όπως φαίνεται θα είναι μεταξύ 6 και 6,5 χιλιοστά , το οποίο είναι γελοίο. Εάν η εταιρεία θέλει να αποφύγει τα προβλήματα, του λυγίσματος κυρίως θα πρέπει να κρατήσει την συσκευή όσο παχιά είναι μέχρι τώρα!

https://www.secnews.gr/101865/android-vs-iphone-poio-einai-to-pio-asfales/Android vs iPhone: Ποιο είναι το πιο ασφαλές;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS