ΑρχικήHow ToSean Parker: Η “Hacker” Φιλανθρωπία μπορεί να σώσει τον κόσμο!?

Sean Parker: Η “Hacker” Φιλανθρωπία μπορεί να σώσει τον κόσμο!?

Ο συνιδρυτής του Napster και Facebook Sean Parker πιστεύει ότι ο συνδυασμός της νεότητας, του ιδεαλισμού, της εμπιστοσύνης και της αφέλειας, συνθέτουν το σωστό συνδυασμό, για τους άκρως επιτυχημένους επιχειρηματίες στο χώρο της τεχνολογίας, για να επιλύσουν αρκετά προβλήματα, τα οποία οι κυβερνήσεις και οι κοινωνικοί θεσμοί δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν.

Sean Parker: Η “Hacker” Φιλανθρωπία μπορεί να σώσει τον κόσμο!?

Ενώ πλούσιοι ιδιώτες δωρίζουν χρήματα για σκοπούς που εξακολουθούν να είναι εφικτοί και είναι προσεκτικοί για να προστατεύσουν τη μελλοντική τους ύπαρξη, ο Parker χρηματοδοτεί συνεχώς την έρευνα μέσω «του Ιδρύματος Parker», στους τομείς της ανοσοθεραπείας, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα χρησιμοποιείται για να μάχεται τον καρκίνο. Σε μια στήλη της WSJ, ο δισεκατομμυριούχος του Internet Sean Parker συμμερίζεται τις απόψεις του.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην πρόεδρος του Facebook ανακοίνωσε, ότι θα δώριζε $ 4.5 εκατομμύρια για να επικεντρωθεί στην εξάλειψη της ελονοσίας από τον πλανήτη μέσα στα επόμενα 25 χρόνια. Λέει ότι, οι hackers, οι οποίοι κατά κανόνα θεωρούνται ως ταραχοποιοί, είναι αφιερωμένοι λύτες προβλημάτων. Είναι καλοί στο να εντοπίζουν τρύπες στο σύστημα και ως εκ τούτου μπορούν να προτείνουν μια πραγματικά σωστή και εναλλακτική λύση σε ένα συγκεκριμένο σύστημα στην πράξη.

Οι hackers προτιμούν να χρησιμοποιούν μετρήσεις και αναλύσεις για να προσδιορίσουν τον πραγματικό αντίκτυπο της εργασίας τους, η οποία λείπει από τη σημερινή συντηρητική προσέγγιση της φιλανθρωπίας. Με τον καθορισμό αυτών των καναλιών, οι hackers μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά στο να κατανοήσουμε τις μικρές λεπτομέρειες της φιλανθρωπίας και να παράξουν τη μέγιστη αξία από τις δωρεές.

Ο CEO της Youcaring, Chris Kibarian, υποστηρίζει ότι αν και η ικανότητα των χάκερ για να κάνουν τεράστιο καλό είναι σημαντική, επισκιάζεται μαζικά από τις τσέπες των 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο. Το ‘Compassionate crowdfunding’ όπως το ονομάζουν, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δωρίζουν, σε όλο τον κόσμο.

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Σύμφωνα με την έκθεση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος “Charity Aid”, εάν η μεσαία τάξη σε ολόκληρο τον κόσμο δωρίσει το 0,4 τοις εκατό των δαπανών τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μπορούν να συνεισφέρουν 224 δισεκατομμύρια $ για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η δωρεά έχει γίνει πραγματικά εύκολη μέσω των εφαρμογών των κινητών και με την αυξανόμενη χρήση του κινητού, η βιομηχανία επεκτείνεται. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται πλέον για τη συλλογική σοφία των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα το πρόσωπο ή την αιτία για την οποία έχουν δωρίσει. Η “γενιά του κινητού” στρέφεται ήδη στα μέσα δωρεάς που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, που ταιριάζουν καλύτερα στους φιλανθρωπικούς τους στόχους, καθώς και τον τρόπο ζωής τους.

Η πρόκληση για τους τεχνο-φιλανθρώπους θα ήταν να αναπτύξουν τέτοιες μεταμορφωτικές πλατφόρμες που θα βοηθούν στη κλιμάκωση αυτών των ενεργειών σε παγκόσμιο επίπεδο και να δημιουργήσουν διαφανή μέσα που μπορούν να βοηθήσουν στην κατανόηση των μικρών λεπτομερειών για τον αντίκτυπο και την επίτευξη των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Sean και τα άλλα μέλη της “ελίτ” έχουν τη γνώση για την ανάπτυξη τέτοιων επεκτάσιμων συστημάτων. Αυτό είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο, η κληρονομιά τους.

https://www.secnews.gr/102239/debian-linux/btn-large” variation=”btn-success”]Διαβάστε περισσότερα: Debian Linux : Κατανοώντας το Universal Operating System !

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS