ΑρχικήinetEthical Hacking @6ο Infocom Security|Η καλύτερη Άμυνα είναι η Επίθεση!

Ethical Hacking @6ο Infocom Security|Η καλύτερη Άμυνα είναι η Επίθεση!

Ethical Hacking @6ο Infocom Security|Η καλύτερη Άμυνα είναι η Επίθεση!

Το Ethical Hacking στο επίκεντρο του 6ου Infocom Securityunnamed (8)

Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τους επιτιθέμενους κακόβουλους Hacker, θα πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε όπως αυτοί, να γνωρίσουμε τις τεχνικές τους και να ανακαλύψουμε τα εργαλεία που χρησιμοποιούν.

Στην τρίτη ενότητα της 1ης και 2ης ημέρας (6 & 7 Απριλίου) του 6ου Συνεδρίου Infocom Security (www.infocomsecurity.gr) κορυφαίοι ερευνητές και επιστήμονες θα μιλήσουν αναλυτικά για το Social Engineering και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι κακόβουλοι hackers για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε πληροφοριακά συστήματα, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάσουν, εργαλεία, μεθόδους καθώς και έρευνες που έχουν γίνει πάνω στο ΙΤ Security και στο Penetration testing.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια και των 2 ημερών του 6ου Infocom Security θα πραγματοποιηθεί ζωντανά ο πρωτοποριακός διαγωνισμός Ethihak Contest όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ικανότητές τους μέσω προσομοιώσεων ηλεκτρονικών επιθέσεων για την αξιολόγηση της ασφάλειας πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων

Ethical Hacking @6ο Infocom Security|Η καλύτερη Άμυνα είναι η Επίθεση!

Τετάρτη 6 Απριλίου

14:30 – 16:00 | 3η ενότητα: The art of Human Hacking!

Θανάσης Διόγος, Microsoft CEE Security Lead, (ISC)2 Hellenic Chapter
“Αντιμετωπίζονται τα ransomware? Με 1-2 bitcoins σου έχω λύση!”
Ανδρέας Μαυρογένης, IS Architect, Secnews Editor
“Social Engineering: Τα Bugs των ανθρώπων – Πως μπορείς να κάνεις exploit χωρίς να γράψεις κώδικα!”
Ανδρέας Βενιέρης, IT Director/CIO, Security Researcher
“LFI & Code Execution — Μπορούμε να οδηγηθούμε σε εκτέλεση κώδικα αφού βρούμε κάποιο LFI (Local File Inclusion) bug σε μια ιστοσελίδα;”
Θεοφάνης Κασίμης, CyberSecurity Expert
“Dradis Framework – Importing information will get you root!”


Πέμπτη 7 Απριλίου

14:30 – 16:00 | 3η ενότητα: Ethical Hacking: To know your enemy, you must become your enemy

Χρήστος Ξενάκης, Assoc. Professor, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά
“ReCRED: From Real-world Identities to Privacy-preserving and Attribute-based CREDentials for Device-centric Access Control”
Δρ. Χριστόφορος Νταντογιάν, Research Associate, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά
“ROPInjector: Using Return Oriented Programming for Polymorphism and Antivirus Evasion”
Δρ. Γιώργος Καρόπουλος, Research Associate, Dept. of Informatics and Telecommunications, Πανεπιστήμιο Αθηνών
“(U)SimMonitor: A New Malware that Compromises the Security of Cellular Technology and Allows Security Evaluation”
Αναστάσης Στασινόπουλος, Builder n’ breaker seduced by the dark side. Ph.D. candidate, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά
“Perform effective command injection attacks like Mr. Robot”


Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε εδώ:

1η ημέρα – Τετάρτη 6 Απριλίου

2η ημέρα – Πέμπτη 7 Απριλίου

unnamed (6)

Ethihak Contest – Ένας live διαγωνισμός Hacking

Στο πλαίσιο του 6ου Infocom Security θα πραγματοποιηθεί ζωντανά έναςπρωτοποριακός διαγωνισμός – με χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ που προσφέρει ο μεγάλος χορηγός του διαγωνισμου Odyssey Cyber Security

όπου συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ικανότητές τους μέσω προσομοιώσεων ηλεκτρονικών επιθέσεων για την αξιολόγηση της ασφάλειας πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων. Απώτερος σκοπός είναι η ενημέρωση των διαδικτυακών χρηστών για θέματα σύγχρονων απειλών/επιθέσεων ασφάλειας καθώς και η εξάσκησή τους στην εφαρμογή των εργαλείων επίθεσης εναντίον πραγματικού στόχου. Ο διαγωνισμός Ethihak θα πραγματοποιηθεί σε live περιβάλλον το οποίο θα έχει στηθεί από ειδικούς ερευνητές ασφάλειας στον χώρο του συνεδρίου.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

unnamed (7)

Το 6o Infocom Security στηρίζουν για ακόμα μια φορά οι μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στο τομέα της Ψηφιακής Ασφάλειας.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ+

_________________________________________

Σημείο αναφοράς με ανοδική πορεία

Το Infocom Security – που διοργανώνεται από τη Smart Press, με πυλώνες τα περιοδικά IT Security Professional και Infocom – στην εκδήλωση του 2015 προσέλκυσε πάνω από 1500 συνέδρους και είχε την υποστήριξη 45 εταιριών χορηγών, καλύπτοντας μέσα από τις κεντρικές παρουσιάσεις και τα παράλληλα workshop, τα περισσότερα θεματικά αντικείμενα του χώρου.

Το συνέδριο Infocom Security αποτελεί σήμερα την κορυφαία ετήσια εκδήλωση για την Ασφάλεια Πληροφοριών στην Ελλάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς των εξελίξεων στο χώρο, καταγράφοντας από το 2011 και κάθε χρόνο μια ανοδική πορεία που αποτυπώνεται τόσο από τα νούμερα και τις στατιστικές προσέλευσης, όσο και από την καθολική αναγνώριση της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά και της επιστημονικής και τεχνολογικής κοινότητας των επαγγελματιών του χώρου της πληροφορικής

unnamed (8)

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS