ΑρχικήinetΑυτά είναι τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο! Μέρος 2ο

Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο! Μέρος 2ο

Συνεχίζουμε τη λίστα μας με τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο!

6. Diamond Crypto Smartphone

Diamond-Crypto-Expensive-Smartphone ακριβότερα mobiles στον κόσμο

Είναι σχεδιασμένο από τον δημιουργό ακριβών αξεσουάρ Peter Aloisson. Αυτό το μοναδικό αντικείμενο τέχνης κοστολογείται $1.3 εκατομμύρια δολάρια.  Διαθέτει ένα κάλυμμα διακοσμημένο με 50 διαμάντια, 10 από τα οποία είναι σπάνια μπλε. Εκτός από αυτό,  διαθέτει επίσης μερικά τμήματα φτιαγμένα από ροζ χρυσό. Σας προστατεύει εκτός των άλλων από kidnapping και blackmail.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

5. GoldVish Le Million

GoldVish-Le-Million-1.jpg-ed-1 ακριβότερα mobiles στον κόσμο

Το Goldvish “Le million” είναι δημιούργημα του designer Emmanuel Gueit, ο οποίος σχεδιάζει πολυτελή ρολόγια και κοσμήματα. Το πιο ακριβό και πολυτελές mobile phone, το “Le Million” Piece Unique, φτιάχθηκε στην Σουηδία. Έχει λάβει βραβείο Guinness World Records ως το πιο ακριβό mobile του κόσμου, που πωλήθηκε σε Millionaire Fair στις Κάννες, στην Γαλλία τον Σεπτέμβρη του 2006. Συχνά αναφέρονται σε αυτό ως το ακριβότερο κινητό στον κόσμο, αφού κοστίζει $1.3 εκατομμύρια δολάρια, ο σχεδιαστής του το διακόσμησε με 18k λευκόχρυσο και 20 carats από VVS1 διαμάντια.

4. iPhone 3G King’s Button

kings-button-iphone-1.jpgnj_-1 ακριβότερα mobiles στον κόσμο

Το τέταρτο κινητό στη λίστα είναι το  King’s Button iPhone 3G. Ο κοσμηματοποιός από την Αυστρία, Peter Aloisson είναι ο δημιουργός του. Το διακοσμούν  138 διαμάντια τα οποία ανεβάζουν την τιμή του στα ύψη!! Ήτοι τα $2.4 εκατομμύρια δολάρια! Το όμορφο λευκό διαμάντι των 6.6 καρατίων διακοσμεί το home screen button και ολοκληρώνει την ομορφιά του τηλεφώνου.

3.Samsung W2015

samsung-flip ακριβότερα mobiles στον κόσμο

Τα Flip phones κάνουν ένα μεγάλο comeback σε μερικά μέρη του κόσμου, και αυτό είναι που έρχεται να καλύψει η Samsung. To W2015 “χρεώνεται” στην κατηγορία των πολυτελών smartphone, παρόλο που για αυτή τη λίστα η τιμή του είναι ιδιαίτερα χαμηλή!

https://www.secnews.gr/101515/10-amazing-web-sites/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμα: Δείτε 10 απίστευτα sites που ίσως δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!!

2.Lamborghini 88 Tauri

lamborghini-phone ακριβότερα mobiles στον κόσμο

Η Lamborghini φτιάχνει φοβερά αυτοκίνητα, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται όσοι βλέπουν τα αυτοκίνητα κάτι περισσότερο από ένα μέσο που σε μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β! Προφανώς, η φήμη της στον τομέα αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως τα smartphones και τα ρολόγια, και να “χρεώσει” κατά ένα μεγάλο ποσό τις τσέπες όσων θα προτιμήσουν τα προϊόντα της μόνο και μόνο λόγω του ονόματος…. Ε και μεταξύ μας τώρα… δεν βλέπω και κάτι το εντυπωσιακό!.

1. Dior Reverie

Dior-Reverie- ακριβότερα mobiles στον κόσμο mobiles mobiles mobiles

Dior… Dior… τι να πει κανείς για την φήμη αυτού του ονόματος. Πρόκειται για την leading fashion brand, και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως θα της γλύτωνε και ο χώρος των …. smartphones, τα οποία φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην έχουν διαμάντια! Την γνώμη για το συγκεκριμένο προϊόν της αφήνουμε να μας το πείτε εσείς…. μήπως θα έπρεπε η εταιρεία να επικεντρωθεί στα ρούχα και τις τσάντες αποκλειστικά και μόνο..;

https://www.secnews.gr/101592/%ce%bf%cf%86%ce%ad%ce%bb%ce%b7-gmail-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1-e-mail-%cf%83%ce%b1%cf%82/Διαβάστε περισσότερα: Δείτε πώς να έχετε όλα τα οφέλη του Gmail και στα άλλα e-mail σας!

Περιμένουμε τα σχόλιά σας παρακάτω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS