ΑρχικήinetΠαίξτε το κλασικό παιχνίδι Snake στο φωτιζόμενο πληκτρολόγιό σας

Παίξτε το κλασικό παιχνίδι Snake στο φωτιζόμενο πληκτρολόγιό σας

Πριν σχεδόν 20 χρόνια πριν, το παιχνίδι Snake (φιδάκι) ήταν λίγο πολύ το πιο συναρπαστικό παιχνίδι που είχαμε στην διαθέσιμο σε κινητά τηλέφωνα.

classic snake

Αλλά και τα κινητά τηλέφωνο αλλά και τα παιχνίδια έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, έτσι η έκδοση Snake που μπορείτε να παίξετε σήμερα έχει απίστευτες δυνατότητες. Καμμία όμως δεν είναι σαν την παρακάτω που σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι επάνω στο φωτιζόμενο πληκτρολόγιό σας.

Πρόκειται για ένα νέο δημιούργημα που δημοσιεύτηκε στο Github από τον χρήστη MythicManiac και επιτρέπει σε οποιονδήποτε κατέχει ένα πληκτρολόγιο Corsair K70 να παίξει πραγματικά το Snake με τη χρήση των LED φώτων που υπάρχουν κάτω από τα πλήκτρα του.

Έτσι, φανταστείτε το φίδι ως ένα κόκκινο μονοπάτι και τα κίτρινα πλήκτρα ως τα φρούτα που πρέπει να φάτε για να μεγαλώσετε. Το μπλε LED φώτα είναι τείχη από τα οποία μπορείτε να περάσετε από μέσα αλλά θα βγείτε στην απέναντι μεριά και έτσι το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να μην πέσετε επάνω στο εαυτό σας.ή στην δική σας ουρά.

Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε ένα πληκτρολόγιο Corsair (ο κατασκευαστής της εφαρμογής λέει ότι στο K70 δουλεύει στα σίγουρα, αλλά μάλλον υποστηρίζει και άλλα μοντέλα) και το εκτελέσιμο αρχείο που βρίσκεται στο GitHub.

Προφανώς, η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει λίγο πολύ για κάθε έκδοση των Windows. Επίσης βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το λογισμικό της Corsair που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πληκτρολόγιο σας. Διαφορετικά, το παιχνίδι δεν θα λειτουργεί καθόλου.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο επίδειξης του παιχνιδιού:
https://www.youtube.com/watch?v=yYet1X18F2E

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS