ΑρχικήHow ToΔείτε πώς να έχετε όλα τα οφέλη του Gmail και στα άλλα...

Δείτε πώς να έχετε όλα τα οφέλη του Gmail και στα άλλα e-mail σας!

Αν σας αρέσουν όλα τα χαρακτηριστικά του Gmail, αλλά δεν θέλετε να περάσετε όλη την ταλαιπωρία του να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τώρα μπορείτε να “Gmailify” τους παλιούς λογαριασμούς e-mail σας.

Δείτε πώς να έχετε όλα τα οφέλη του Gmail και στα άλλα e-mail σας!
Η Google ανακοίνωσε ότι θα δώσει τη δυνατότητα στους Yahoo! Mail, Hotmail και στους χρήστες Outlook να συνδέονται στους υπάρχοντες λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στο GmaiΙ μέσα από την εφαρμογή GmaiΙ για να επωφεληθούν από τις δυνατότητές του.

Η Google ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα δώσει τη δυνατότητα στους Yahoo! Mail, Hotmail και στους χρήστες Outlook να συνδέονται στους υπάρχοντες λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στο GmaiΙ μέσα από την εφαρμογή GmaiΙ για να επωφεληθούν από τις δυνατότητές του.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να ανοίξετε την GmaiΙ εφαρμογή, συνδεθείτε στον λογαριασμό (ή στους λογαριασμούς) ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να ενεργοποιήσετε το Gmailify, έγραψε ο software engineer της Google, Michael Käser, σε μια ανάρτηση στο blog της εταιρείας. Αυτό λειτουργεί μόνο στην εφαρμογή GmaiΙ και δεν θα επηρεάσει τους λογαριασμούς email σας διαφορετικά.

Κάνοντας Gmailifying τον λογαριασμό σας, θα έχετε πρόσβαση στην προστασία από τα spam της GmaiΙ και την οργάνωση των εισερχομένων (κοινωνικά δίκτυα, ενημερώσεις και προσφορές), λειτουργίες αναζήτησης και ειδοποιήσεις. Η αλληλεπίδραση με το e-mail σας, είτε διαβάζετε είτε διαγράφετε μηνύματα, θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στο inbox του αρχικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=MU3YuvNRhVY” width=”580″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Αν θέλετε να un-Gmailify τον λογαριασμό σας, μπορείτε να αποσυνδέσετε το κουμπί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να επηρεαστεί καθόλου η εν λόγω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με ανάρτηση, η Google σχεδιάζει να προσθέσει και άλλους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πέρα από τους Yahoo!, Hotmail και Outlook στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS