ΑρχικήinetΤο BitTorrent προσφέρει Ad-Free συνδρομή στο uTorrent με 5 δολάρια!

Το BitTorrent προσφέρει Ad-Free συνδρομή στο uTorrent με 5 δολάρια!

Κουράστηκες να βλέπεις διαφημίσεις στο αγαπημένο σου BitTorrent client; Αν χρησιμοποιείς uTorrent μπορείς τώρα να εξαφανίσεις τις διαφημίσεις με μια μικρή ετήσια συνδρομή! Θα μπορούσες βέβαια να χρησιμοποιήσεις άλλο BitTorrent client αλλά είναι πολύ πιθανό να έχετε συνηθίσει στο uTorrent!

uTorrent

“Έχουμε περάσει πολύ χρόνο στο να δοκιμάζουμε νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε το uTorrent για τους χρήστες ενώ συγχρόνως στηρίζουμε οικονομικά την καταπληκτική ομάδα που δουλεύει κάθε μέρα για να κάνει την υπηρεσία διαθέσιμη δωρεάν για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο”, γράφει το BitTorrent σε ένα blog post.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το Ad-Free uTorrent με 4,95 δολάρια ετήσια συνδρομή! Αυτό δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποφύγουν όλες τις διαφημίσεις στο client. Είναι συναρπαστικό για εμάς γιατί δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποφύγουν αυτές τις διαφημίσεις στο 25% της τιμής που ήταν παλιά, σχεδόν 5 δολάρια το χρόνο αντί για 20.”

Βεβαίως η κίνηση αυτή δεν είναι τόσο επαναστατική αφού το BitTorrent προσφέρει Ad-Free συνδρομή στο uTorrent από το Νοέμβριο του 2014. Όμως τα 20 δολάρια που προσφερόταν αυτή η συνδρομή δεν ενδιέφερε πολύ τους χρήστες που απλά ήθελαν να απαλλαγούν από τις διαφημίσεις και δεν τους ενδιέφεραν τα επιπλέον χαρακτηριστικά που πρόσφερε η Pro υπηρεσία.

Προφανώς μια μικρή ετήσια συνδρομή των 5 δολαρίων είναι πιο προσιτή και είμαστε περίεργοι να δούμε πόσες εγγραφές θα γίνουν. Ήδη η δημοφιλής υπηρεσία έχει πάνω από 100 εκατομμύρια downloads σε όλες τις πλατφόρμες, όπου είναι διαθέσιμη. Το BitTorrent όμως παρέλειψε να αναφέρει πόσοι είναι οι χρήστες που έχουν πληρώσει ως τώρα για την εν λόγω υπηρεσία.

https://www.secnews.gr/95695/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-riaa-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-bittorrent/Επιστολή-φωτιά της RIAA|Το 75% της πειρατείας οφείλεται στο BitTorrent

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS