Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

Το Facebook φέρνει επιτέλους το live streaming σε όλους

_87035943_87035942-streaming

Το Facebook μόλις γύρισε το διακόπτη στο live streaming του iOS app του.

Το κοινωνικό δίκτυο επεκτείνει τις live streaming δυνατότητές του σε όλους τους χρήστες iOS των ΗΠΑ. Η εταιρεία άρχισε να πειραματίζεται με το ζωντανό βίντεο πέρυσι, αλλά η ενημερωμένη έκδοση της Πέμπτης, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το Facebook κάνει τη δυνατότητα ευρέως διαθέσιμη.

Το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο το Facebook αποκαλεί «Live», εμφανίζεται τώρα στο μενού «update status» δίπλα από το check-in pin που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας. Τα ζωντανά βίντεο στο Facebook λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με τις εκπομπές Periscope: μπορείτε να αρχίσετε ένα live stream με μια σύντομη περιγραφή, και όταν είστε ζωντανά, οι χρήστες μπορούν να σχολιάσουν απευθείας σε πραγματικό χρόνο. Όταν τελειώσετε, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το βίντεο και να το μοιραστείτε στο χρονολόγιό σας.

Επιπλέον, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα άτομο ή τα ζωντανά βίντεο του Page ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που ξεκινά μια νέα εκπομπή.Ο Vadim Lavrusik του Facebook δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται για να φέρει τα χαρακτηριστικά στους χρήστες του Android «σύντομα» και στον υπόλοιπο κόσμο «μέσα στις επόμενες εβδομάδες.»

Η εταιρεία άρχισε να πειραματίζεται με το ζωντανό βίντεο τον Αύγουστο, αλλά η δυνατότητα περιοριζόταν στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν Mentions, app του Facebook για τους Celebrities και άλλα δημόσια πρόσωπα.

Το Facebook έχει αναδιατάξει τις προσπάθειές του γύρω από το βίντεο κατά το τελευταίο έτος, και φέρνοντας το live streaming σε όλους θα μπορούσε να βοηθήσει το κοινωνικό δίκτυο δείτε ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή με το χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες ήδη παρακολουθούν πάνω από 3 δισεκατομμύρια βίντεο την ημέρα – ένας αριθμός που πιθανότατα μόνο θα αυξηθεί καθώς το κοινωνικό δίκτυο φτιάχνει βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των live streams.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *