ΑρχικήinetΕκατοντάδες μυστικών «X-Files» κυκλοφόρησαν από τη CIA

Εκατοντάδες μυστικών «X-Files» κυκλοφόρησαν από τη CIA

the_truth_is_out_there_17854-X-Files

Τα X-Files αποκαλύπτονται: η CIA απελευθερώνει άκρως απόρρητες εκθέσεις για UFO online

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) αποφάσισε να απελευθερώσει εκατοντάδες X-Files, όπως έγγραφα που αφορούν UFO στην ιστοσελίδα της. Είναι η στιγμή που οι οπαδοί των UFO σε όλο τον κόσμο περίμεναν. Η CIA έχει αποχαρακτηρίσει εκατοντάδες έγγραφα με λεπτομερής έρευνες του οργανισμού στα ΑΤΙΑ για να βεβαιωθεί ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τους Mulder και Scully.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οργανισμού, έχει κυκλοφορήσει X-Files κατά κύριο λόγο από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 και του ’50, που κατείχε στην συλλογή της Freedom of Information Act (FOIA) UFO.

Η CIA χρησιμοποίησε το Twitter για να ενθαρρύνει το κοινό να «ρίξει μια ματιά» στα X-Files. Στο παρελθόν, ο οργανισμός έχει κατηγορηθεί από συνωμοσιολόγους ότι δήθεν προσπαθούσε να καλύψει τις αποδείξεις εξωγήινης ζωής από το ευρύ κοινό. Ο οργανισμός για κάποιο λόγο αποφάσισε να αποκαλύψει φωτογραφίες και έγγραφα σε αρχεία PDF που ποτέ πριν δεν είχαν κυκλοφορήσει.

Ανάμεσα στα X-Files της CIA υπάρχει η τεκμηριωμένη μαρτυρία ενός κατοίκου από το New Jersey, George Stock. Στις 29 Ιουλίου του 1952 στις 16:30 περίπου, ο Stock και ο φίλος του John H. Riely εντόπισαν ένα παράξενο αεροσκάφος στο Passaic να πλησιάζει από τον ουρανό. Η ιστορία λέει ότι ο κ Stock έτρεξε μέσα για να αρπάξει τη φωτογραφική μηχανή του και τράβηξε πέντε φωτογραφίες του UFO. Ισχυρίστηκε ότι ίπτατο περίπου 200 πόδια από το έδαφος πριν πετάξει με μεγάλη ταχύτητα μακριά. Ο δίσκος είχε περιγραφεί ως συμπαγής και μεταλλικός με μία διάφανη και θολωτή κορυφή. Αναφέρθηκε ότι είχε μπλε με γκρι χρώμα, περίπου δέκα μέτρα πλάτος και δεν έκανε κανέναν θόρυβο.

ufo-sightings-real-ufo-up-close1

Σύμφωνα με το theparanormalguide.com, που καταγράφει πρώην εμφανίσεις UFO, οι φωτογραφίες δεν έλαβαν ιδιαίτερη προσοχή τότε.

Το blog είπε: «Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτές οι εικόνες ήταν σαφέστατες αποδείξεις ενός UFO, έλαβαν τόσο λίγη προσοχή για έναν καλό λόγο – οι διάφορες υπηρεσίες ελέγχου ζήτησαν από τα μέσα ενημέρωσης και την αστυνομία να σταματήσουν τη λήψη των εκθέσεων για γεγονότα που αφορούν UFO, καθώς αυτά έρχονταν με τόσο γρήγορους ρυθμούς που δεν μπορούσαν να τα χειριστούν – οι ειδήσεις για UFO κυριολεκτικά κατέκλυζαν τα κανάλια, καθώς το 1952 υπήρξε ένα τεράστιο κύμα θέασής τους ”

Τα X-Files αποκάλυψαν ότι η CIA δεν ενδιαφερόταν μόνο για εμφανίσεις UFO στις ΗΠΑ αλλά και στην Αγγλία, την Ισπανία, τη Βόρεια Αφρική και τη Γερμανία. Ένα άλλο παράδειγμα είναι μια μυστηριώδης φωτογραφία που τραβήχτηκε πάνω από το Sheffield το Μάρτιο του 1962 δείχνει κάτι που φαίνεται να είναι ένας στόλος από σκουρόχρωμους ιπτάμενους δίσκους. Ωστόσο, η κοκκώδης ασπρόμαυρη φωτογραφία έκτοτε έχει χαρακτηριστεί ως φάρσα.

Τα αρχεία που αποκαλύφθηκαν από τη CIA δεν παρέχουν κανένα ισχυρό συμπέρασμα για την ύπαρξη UFO και εξωγήινης ζωής. Όταν πρόκειται για συνωμοσίες σχετικά με UFO, η CIA δεν είναι η μόνη ομοσπονδιακή υπηρεσία που δέχτηκε επίθεση. Πολλές θεωρίες συνωμοσίας για UFO / εξωγήινους κυκλοφόρησαν και η NASA έχει κατηγορηθεί για επανειλημμένη συγκάλυψη αποδείξεων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής που σχετίζονται με τις αποστολές του Άρη.

Σε μία από τις φωτογραφίες που λαμβάνονται από διαστημικά ρόβερ της NASA στον Άρη, τον Οκτώβριο του 2015, ο UFO spotter και χρήστης του YouTube, Paranormal Crucible, εντόπισε αυτό που έμοιαζε με τα ερείπια ενός αγάλματος του Βούδα.

Τον Νοέμβριο του 2015, το Paranormal Crucible βρήκε επίσης ένα σκάφος τύπου drone στον Άρη χρησιμοποιώντας μία από τις φωτογραφίες που στάλθηκαν από τη NASA. Αυτή τη φορά, η θεωρία συνωμοσίας αντιστοιχούσε στην παγκόσμια πρεμιέρα του Star Wars Episode VII: The Force Awakens.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS