HomeinetAnastasios Laskos analyses Ecsypno's Codename SCNR

Anastasios Laskos analyses Ecsypno's Codename SCNR

Σήμερα Τρίτη 20.02.2024 στις 15.00 μ.μ. ο Αναστάσιος Λάσκος δημιουργός και CEO της εταιρείας Ecsypno, LIVE στο SecNews TV και στην Θεοδώρα Νότα, αναλύει τι είναι το προϊόν Codename SCNR.

Ο Αναστάσιος Λάσκος ο οποίος είναι ο ιδρυτής της start-up IT εταιρείας Ecsypno η οποία εστιάζει κυρίως σε λύσεις ασφάλειας για web applications μιλάει στο SecNews TV για το πως ξεκίνησε να ασχολείται με τον κόσμο ασφάλειας των εφαρμογών.

Στην συνέντευξη συζητάμε θέματα όπως τι θα προσφέρει το προϊόν Codename SCNR στην αγορά του cybersecurity, ποιος είναι ο στόχος της εταιρείας Ecsypno, πως βοηθά το προϊόν τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις στην καθημερινή τους λειτουργία αναφορικά με τους ελέγχους ασφαλείας και ποια προβλήματα επιδιώκει να λύσει.

Ο ιδρυτής της εταιρείας στην ερώτηση μας σχετικά με το όραμα και την φιλοσοφία μας αναφέρει το εξής: "Η εταιρεία Ecsypno έχει ως στόχο την εύκολη πρόσβαση των χρηστών σε προϊόντα κυβερνοασφάλειας, χωρίς περιορισμούς έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν πιο εύκολα τις ανάγκες τους με πολύ μικρό κόστος.»

Ο Αναστάσιος μας αναλύει τι είναι το Codename SCNR, το νέο προϊόν της εταιρείας Ecsypno: «Το Codename SNCR είναι ένα υψηλά εξελιγμένο εργαλείο σάρωσης ασφαλείας για web application, που χρησιμοποιεί τεχνικές DAST και IAST.»

Στην ερώτηση «Ποιο κοινό στοχεύετε να εξυπηρετήσετε; Έχετε να μας αναφέρετε συγκεκριμένα παραδείγματα εταιρικών πελατών τα οποία στοχεύετε;", ο Αναστάσιος μας απάντησε ότι: «το SCNR μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα ευρύ κοινό, από individual penetration testers έως ομάδες ασφάλειας.»

Ο Αναστάσιος κατά την διάρκεια της συνέντευξης μας παρουσιάζει αναλυτικά το user interface (το οποίο βλέπετε και στο παρακάτω screenshot) του προϊόντος, καθώς και πως ακριβώς λειτουργεί αποδεικύνοντας μας ότι η άκρως εύκολη χρήση του σε συνδυασμό με την πολύ οικονομική τιμή του, θα δελεάσει τους χρήστες.

Codename SCNR της Ecsypno

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και το προϊόν θα βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας: ecsypno.com

Γιατί πρέπει να πραγματοποιούνται penetration tests στα web applications;

Τα penetration tests είναι απαραίτητα για την διασφάλιση της ασφάλειάς των web application. Πρώτα από όλα, πρέπει να κατανοήσετε ότι οι κυβερνοεπιθέσεις αυξάνονται συνεχώς με το 2024 να προμηνύεται ακόμη χειρότερο.

Με την εκτέλεση των penetration test, μπορείτε να αποκαλύψετε τυχόν ευπάθειες στην εφαρμογή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα penetration test προσομοιώνουν πραγματικές επιθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε και να αποκτήσετε στοιχεία για όλες τις πιθανές ευπάθειες της εφαρμογής σας προτού το κάνουν οι hacker

Άσχετα αν είστε μεγάλη εταιρεία ή απλά ένας ιδιωτικός χρήστης, η ασφάλεια ιστού είναι εξαιρετικά σημαντική. Με την αποκάλυψη και την επιδιόρθωση των ευπαθειών, τα penetration tests μπορεί να σας εξοπλίσουν με την απαραίτητη γνώση για την προστασία των δεδομένων σας.Επιπλέον, το penetration test είναι σημαντικό γιατί παρέχει μια πρακτική εικόνα της ασφάλειας της εφαρμογής σας. Αντί να βασίζεστε σε θεωρητικές εκτιμήσεις και υποθέσεις, μπορείτε να δείτε πώς το σύστημά σας θα αντιδρούσε σε μια πραγματική επίθεση.

Τέλος, το penetration test μπορεί να βοηθήσει στην πληροφόρηση των στρατηγικών αποφάσεων σχετικά με την ασφάλεια. Με τη βοήθεια των αποτελεσμάτων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα πού πρέπει να επενδύσετε τους πόρους σας για να ενισχύσετε την ασφάλεια, είτε αυτό σημαίνει την επιδιόρθωση υπάρχουσων vulnerabilities, είτε την ανάπτυξη νέων μέτρων ασφαλείας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS